Dynamics 365 tudásbázis áttekintése

Compare Dynamics 365 tudásbázis áttekintése with other in: How Dynamics 365 tudásbázis áttekintése is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
8941 reviews

A Dynamics 365 tudásbázis szoftver a Microsoft család jól ismert része. Számos alkalmazást és hatékony funkciót kínál, amelyek segítségével egyszerűsítheti tudásbázis-kezelését. Egyetlen felületen létrehozhat közösségi fórumokat, műszaki támogatási cikkeket és útmutatókat írhat, és még sok mást. A Dynamics 365 számos szolgáltatása és…

Pricing
Starting from:
$ 50   havonta
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.8
Felhasználói tapasztalat
4
Ár
4
Implementálás
3.5

Key takeaways

Pros

  • Erős
  • Jól bevált
  • Méretezhető

Cons

  • Nem túl felhasználóbarát
  • Meredek tanulási görbe
  • A frissítések időigényesek lehetnek

A Dynamics 365 használatának első lépései

A Dynamics 365 szolgáltatásra való regisztráció egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja e-mail címét, igazolja fiókját, és kitölti a szükséges adatokat. Miután ezt megtette, várnia kell néhány percet a fiók beállítására.

A Dynamics 365 használatának első lépései

Várakozás közben a Dynamics 365 néhány gyors tippet kínál a szoftver teljes potenciáljának kihasználásához.

Ha elkészült a fiókjával, megtekinthet egy irányítópultot, amely néhány mintainformációt jelenít meg, hogy megmutassa, hogyan fog kinézni, miután elkezdi használni.

Dynamics 365 irányítópult

Amint azonban a fenti képernyőképen is látható, ennek az oldalnak a címe „Értékesítési irányítópult”. Gyorsan rájöttem, hogy át kell váltanom egy másik alkalmazásra a tudásbázis létrehozásához, így miután gyorsan körülnéztem a jobb oldali panelen, megtaláltam a Dynamics 365 által kínált összes alkalmazást.

A Dynamics 365 által kínált alkalmazások

A támogatási dokumentáció a Customer Service Hub alkalmazás felé mutatott.

Az 1. szintű irányítópult áttekintése a Dynamics 365-ben

Ismét néhány mintainformációt kap az irányítópulton. A KB-cikkekkel való munka megkezdéséhez lépjen a bal oldali panelre, és kattintson a Tudás cikkekre.

A Dynamics 365 tudáscikkek áttekintése

Innen kattintson a + Új elemre, és máris készen áll.

Ami először felkeltette a figyelmemet, az maga a szerkesztő feletti rész volt.

Új tudáscikk hozzáadása a Dynamics 365-ben

Ebben a részben címet, leírást és kulcsszavakat adhat a cikkhez. Ezenkívül megtekinthet néhány javasolt kulcsszót, amelyek segíthetnek a SEO-ban.

A Microsoft hű maradt a dizájnjához, mivel a cikkszerkesztő Designer része mind megjelenésében, mind működésében a Microsoft Wordre emlékeztetett. Minden alapvető funkcióval rendelkezik cikkek írásához, valamint képek és belső hivatkozások hozzáadásához. Valamennyire testreszabhatja a szöveget, de semmi különös.

A tartalomszerkesztővel HTML kódot is hozzáadhat. Ez a funkció sokkal nagyobb szabadságot biztosít a cikkszerkesztőnek.

És miután végzett a szerkesztéssel, megtekintheti a tartalom előnézetét. A Dynamics 365 megmutatja, hogyan néz ki a tudásbáziscikk több eszközön.

A cikk előnézete több eszközön

Ha elégedett a munkájával, kattintson a Mentés gombra, és lépjen tovább az Összegzésre.

A Dynamics 365 új cikkének összefoglalása

Töltse ki az összes kötelező mezőt, és görgessen lefelé a bejegyzés időzítésének ütemezéséhez. Beállíthatja, hogy a cikk felülvizsgálatra kerüljön, de ez nem követelmény. Ha mindezt megtette, továbbíthatja a következő szakaszba.

Ütemezett közzétételi lehetőség a Dynamics 365-ben

Felhasználói élmény és funkciók

A Dynamics 365 Microsoft Edge (lehetőleg Chromium-alapú Edge), Chrome, Firefox és Safari rendszeren fut. Google Chrome-on használtam, és azt kell mondanom, hogy az általános tapasztalatom jobb híján nehézkes volt. Egy Microsoft terméknél azt vártam, hogy zökkenőmentesen fog működni. Kicsit csalódott voltam, amikor az oldalak betöltése túl sokáig tartott, és az egész alkalmazás némileg késett.

Ha megnézi a Dynamics 365 tudásbázis készítőjét, sok mindent megtehet. Közvetlenül a tartalomszerkesztőbe ágyazhatja be a HTML-t tartalmazó médiát.

Beágyazott adathordozó hozzáadásának lehetősége a Dynamics 365-ben

A képek hozzáadása is nagyon egyszerű. Ezt megteheti egy webhely URL-címével, vagy közvetlenül a számítógépéről töltheti fel a képet. Módosíthatja a kép méretét, beállíthatja az igazítást és a célzást, mielőtt hozzáadja a tartalomhoz, vagy utána.

Kép hozzáadása a Dynamics 365-ben

Amit hasznosnak találtam, az az a lehetőség, hogy azonnal alternatív szöveget adtak a képekhez. Mint valaki, aki hajlamos elfelejteni alternatív szöveget hozzáadni a képekhez, különösen nagyra értékelem ezt a kis funkciót.

Adjon hozzá alternatív szöveget a képhez a Dynamics 365 rendszerben

Tetszett az Előnézet funkció is, amely lehetővé teszi a tudásbázis cikkének megtekintését, és azt, hogy az hogyan jelenik meg számítógépen, táblagépen és mobileszközön.

Most a kevésbé lenyűgöző részhez. A cikk közzétételének folyamatán a Dynamics 365-ről egy ITIL-alapú folyamat jutott eszembe. Félreértés ne essék, ezeknek megvan a maga ideje és helye, de egy cikk közzététele a munkatársaim vagy a weboldal látogatói számára nem tűnik annak.

Elmennék odáig, hogy nem túl felhasználóbarátnak nevezném. Könnyen összezavarodhat azzal kapcsolatban, hogy a cikk milyen stádiumban van, mit követelnek meg Öntől, és melyek a következő lépések, amelyeket meg kell tennie a munkavégzés érdekében.

Ennek ellenére tetszett az ütemezési lehetőség. Hozzáférhető volt, könnyen beállítható, és ami a legfontosabb, működött.

Egy másik dolog, ami tetszett, hogy az Összegzés szakaszban kapcsolódó információkat, cikkeket, fordításokat és verziókat adhat hozzá tudásbáziscikkéhez.

A Dynamics 365 cikkhez kapcsolódó információk

Lehet vitatkozni, hogy a felhasználói felületet egy kicsit jobban meg lehetne csinálni, és ezzel egyetértek, de ez egy hasznos funkció, amellyel időt és erőfeszítést takaríthat meg.

Árazás

Ügyfélszolgálati szakember

Felhasználónként havi 50 dollárért olyan funkciókat használhat, mint a tudásbázis szoftver, önkiszolgáló portált hozhat létre, használhatja a tudásalapú esetkezelést, valamint megtekintheti és kezelheti az ügyfélutakat irányítópultok és diagramok segítségével.

Ügyfélszolgálati vállalkozás

A korábban említett szolgáltatásokon kívül ez a felhasználónként havi 95 dolláros csomag AI által vezérelt termelékenységi eszközöket, ügyfélbetekintést, KPI-ket, hangulatalapú útválasztást és egyebeket tartalmaz.

Terep munka

Egy másik Dynamics 365 felhasználónkénti havi 95 dolláros csomagja olyan funkciókat tartalmaz, mint az erőforrások ütemezése, felmérések, az ügyfelek eszközeinek 360 fokos nézete és egyebek.

Távoli segítség

Ezzel a felhasználónként havi 65 dolláros csomaggal valós időben működhet együtt távoli szakértőkkel, használhatja a beépített elemzéseket, rögzítheti a hívásokat, figyelemmel kísérheti az eszközök állapotát, és sok más olyan funkciót, amely egyszerűvé és hatékonnyá teszi a technikusok és terepmunkások telepítését.

A terveken felül a Dynamics 365 többszintű ügyfélszolgálati csomagokat is kínál. Megelégedhet egy ingyenes támogatási lehetőséggel, vagy választhat egy 9 dolláros támogatást. Azonban, hogy teljes mértékben kihasználhassa ügyfélszolgálatuk előnyeit, feliratkozhat egyéni csomagra. A jelenleg használt termék alapján a Dynamics 365 csapata meghatározza, hogy mennyit fizet, és milyen támogatási szintet kap.

Következtetés

Összefoglalva a Dynamics 365-tel kapcsolatos tapasztalataimat, azt mondom, jó, csak nem nagyszerű. Félreértés ne essék, ez a szoftver rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek nagyon hasznosak lehetnek mindenhol. A nem túl felhasználóbarát elrendezés azonban kissé megnehezíti a navigálást és az összes funkció teljes körű használatát. Számomra úgy éreztem, hogy szükségem van egy professzionális coaching ülésre, hogy megismerjem az Ügyfélszolgálati Hub csínját-bínját.

Ha Ön olyan személy, akinek sok tapasztalata van hasonló szoftverekkel kapcsolatban, akkor valószínűleg jól fog navigálni a felhasználói felületen, de valakinek, aki nem jártas az ilyen rendszerekben, ez egy kicsit sok.

Frequently asked questions

Nem férek hozzá néhány tudásbázis-entitáshoz.

A KbArticle, KbArticleComment és KbArticleTemplate tudásbázis kezelési entitások elavultak, ezért nem érhetők el. A munka folytatásához lépjen tovább a KnowledgeArticle entitáshoz.

A jegyek tudásbáziscikkekké konvertálásakor a nyelv nem egyezik.

Függetlenül attól, hogy milyen nyelvet állított be tudásbázisa többi részéhez, amikor jegyeket konvertál KB-cikkekké, azok alapértelmezés szerint angol nyelvűek. Ezeket manuálisan kell lefordítania.

Nem tudok regisztrálni a Dynamics 365 szolgáltatásra Microsoft 365 bérlő nélkül

Ha nem rendelkezik Microsoft 365 bérlővel, akkor nem munkahelyi e-mail címét kell használnia a regisztrációhoz.

Product reviews

Az együttműködési eszközök lehetővé teszik a csapattagok számára, hogy kommunikáljanak egymással, megoldják a problémákat, könnyebben és hatékonyabban együttműködjenek.

Együttműködési eszközök

A Quality Unit LLC weboldala használati feltételeket, biztonsági politikát és adatvédelmi irányelveket tartalmaz. A LiveAgent szolgáltatásra való feliratkozást követően e-mailben kapunk belépési adatokat. A weboldal sütiket használ, de elutasíthatjuk azokat. A LiveAgent előnyeiről telefonos demót is kérhetünk, illetve chaten és telefonon is elérhető a támogatás.

A sikeres éttermek, SMB-k, kiskereskedő boltok és más iparágak az erőteljes POS szoftverben és a ready2order alkalmazásában bíznak.

Ready2Order | LiveAgent

A LiveAgent egy ügyfélszolgálati szoftver, amely tartalmaz call center, panaszkezelés, és e-mail kezelő szoftvereket. A Ready2Order kezelő menedzserének, Christoph Schachnernek a cégéhez kapcsolódó adatok szerepelnek a szövegben, valamint a LiveAgent számos funkciója és integrációi. A cég VoIP partnerekkel és partnerprogrammal is rendelkezik, és a LiveAgent látta el díjak és tanúsítványok. A cég további információkat tartalmaz a blogján, amely szójegyzéket, webináriumokat, gépelési teszteket és költségkalkulátort tartalmaz. A LiveAgent frissítéseiről és kedvezményeiről történő értesítésekhez hírleveleken keresztül lehet feliratkozni.

Tanulja meg, hogyan készíthet tömör és informatív tudásbázis integráció kérelem sablonokat, amelyek biztosítani fognak minden infót, amire szüksége lesz.

Tudásbázis: Integrációs kérelem sablonok

A digitális termékek és szolgáltatások integrációja elengedhetetlen a piacon. Az ügyfeleknek sok integrációra van szükségük a digitális megoldás vonzóbbá tételéhez. A LiveAgent kínál concierge migrációs szolgáltatásokat a help desk megoldásokhoz. Az együttműködési eszközök hasznosak a csapatmunkában és a jegyek megoldásában. A gamifikáció a motivációt növeli az ügyfélszolgálatban.

A kiváló ügyfélszolgálat a jobb ügyfélszolgálati szoftverrel kezdődik. Próbálja ki a LiveAgentet egy 14 napos ingyenes próbaverzióval és növelje a hűséget és az értékesítést az ügyfélportál szoftverével.

Dedikált központ az ügyfelei számára

Az ügyfélportál szoftver lehetővé teszi az ügyfélnek biztonságosan hozzáférni a termék- és szolgáltatási információkhoz, az előzményekhez és az önkiszolgáló eszközökhöz. Az ügyfélszolgálati portálszoftver lehetővé teszi az információk megosztását az ügyfelekkel.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót