Testreszabható támogató dokumentációs szoftver

Hozzon létre bonyolult tudásbázisokat az ügyfelek és ügynökök számára mindössze néhány kattintással.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Knowledge base software by LiveAgent

Hozzon létre tudásbázist magyar támogatási dokumentáció segítségével

Számos tanulmány jelzi, hogy a mai fogyasztók többsége inkább online talál információt és megoldja a problémákat, ahelyett, hogy felhívná az ügyfélszolgálatot. A magyar LiveAgent súgódokumentációs szoftverével könnyedén létrehozhat egy átfogó tudásbázist a támogatási dokumentációval, hogy az önkiszolgálás a nap 24 órájában rendelkezésre álljon.

Nyújtson ügyfeleinek menet közbeni ismereteket, amikor csak a legnagyobb szüksége van rá – és ügynökeinek közvetlen segítsége nélkül. A LiveAgent segítségével sikeresen csökkentheti csapata munkaterhelését és lenyűgözheti ügyfeleit.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
3 people reviewing support documentation

Mi az a támogatás dokumentáció?

A támogatási dokumentáció hivatalos információkat nyújt a vállalat termékének vagy szolgáltatásának használatáról, funkcionalitásáról, létrehozásáról vagy architektúrájáról. Tartalmazhat bármit, az alapvető felhasználói útmutatótól kezdve a tudásbázis speciális technikai oktatóanyagáig.

A támogatási dokumentációt az ügyfelek, a támogatási ügynökök és a csapat bármely más tagja számára készítik, akiknek ismerniük kell termékük vagy szolgáltatásuk működésének csínját-bínját. Különösen a támogatási dokumentáció elengedhetetlenül szükséges az összetett szoftveres megoldásokat értékesítő SaaS és technológiai vállalatok számára.

Kulcsfontosságú előnyei egy jól megírt támogatási dokumentációnak

Az alapos támogatási dokumentáció több szinten biztosítja az üzleti előnyöket. Ráadásul elengedhetetlen mind az ügyfelek, mind a támogatási ügynökök számára.

Támogassa ügynökeit és csapatát

A tudásbázis dokumentációja elengedhetetlen az ügyfélszolgálati csapat számára. Mindent gondosan dokumentálva ügynökeinek mindig rendelkezésére állnak a megfelelő információk, hogy gyors és következetes válaszokat adhassanak ügyfeleinek.

Növelje a vásárlói elégedettséget

A fogyasztók egyre inkább az önkiszolgálót részesítik előnyben az emberi interakció helyett. Az átfogó tudásbázis és a támogatási dokumentáció lehetőséget nyújt ügyfeleinek a problémák megoldására, még mielőtt segítséget kellene kérniük.

Legyen tekintélye szegmensében

Azáltal, hogy megbízható, pontos, releváns és átfogó információforrást kínál ügyfeleinek termékeivel vagy szolgáltatásaival, jobb márka tekintélyt teremthet és több bizalmat szerezhet.

A megfelelő ismeretekkel erősítse ügyfeleit és támogató csapatát

A LiveAgent magyar tudásbázisával és az online súgódokumentációs szoftverrel összes támogatási dokumentációját összpontosíthatja egy központosított tudásbázisba, és mindenki számára könnyen hozzáférhetővé teheti.

Post Affiliate Pro knowledge base on laptop screen

Hatékony WYSIWYG szerkesztő

A nagy teljesítményű WYSIWYG vizuális szerkesztővel a tudásbázis és a támogatási dokumentumok létrehozása, szerkesztése és formázása soha nem volt ilyen egyszerű. Hozzáadhat képeket, videókat, táblázatokat és egyéb képeket, hogy a tartalma vonzó és könnyen fogyasztható legyen.

Belső támogatási dokumentáció

Hozzon létre egy belső tudásbázist alapvető dokumentációval, mely kizárólag a támogatási csapatának lesz elérhető. Biztosítson az ügynökök számára azonnali hozzáférést a megfelelő információkhoz, és tegye lehetővé számukra az ügyfelek kérdéseinek megoldását anélkül, hogy órákat kellene pazarolniuk a megoldások keresésére.

woman behind computer organizing support documentation
woman adding content to multiple support documentation files

Több tudásbázis

Hozzon létre korlátlan számú tudásbázist, egyet minden márkájához, termékéhez, szolgáltatásához vagy részlegéhez – mindezt egyetlen LiveAgent-fiókban. Minden tudásbázis teljesen különálló, és saját egyedi kialakítással, beállításokkal és tartalommal rendelkezik.

Mellékletek a cikkekben

Töltse fel támogatási dokumentációját további hasznos forrásokkal, letölthető fájlokat csatolva a tudásbázis cikkeihez. Tegye tartalmát még informatívabbá és értékesebbé, és segítse az ügyfeleket mélyebbre ásni az őket érdeklő témákban.

woman downloading support documentation
search suggestion in LiveAgent - gif

Keresési widget ajánlásokkal

Segítsen az ügyfeleknek és az ügyfélszolgálati csapatnak abban, hogy könnyedén eligazodhassanak a tudásbázis dokumentációjában, lehetővé téve egy olyan keresési modult, amely automatikusan, valós időben javasolja a releváns tartalmat a keresősávba beírt kulcsszavak alapján.

Gazdag személyre szabhatósági lehetőségek

Győződjön meg arról, hogy a tudásbázis dokumentációja megfelel a márka stílusának a beállítások és testreszabási lehetőségek széles skálájával. Megváltoztathatja a logót, a címet, kiválaszthatja a témát, meghatározhatja a színeit, beillesztheti saját HTML-jét és egyéni CSS-jét, vagy követőkódokat adhat hozzá.

woman designing website

Ennél sokkal több van a LiveAgentnél

Tartsa az összes ügyfélkommunikációt egyetlen helyen, és engedélyezze az önkiszolgáló támogatást. Könnyen kezelheti a jegyeket, e-maileket, csevegéseket, hívásokat és a közösségi média üzeneteit az all-in-one egységes ügyfélszolgálati megoldással.

book lover - illustration

Ügyfél önkiszolgáló oldal

A támogatási dokumentáció létrehozása mellett létrehozhat egy teljes önkiszolgáló portált is, ahol az ügyfelek beküldhetik és kezelhetik jegyeiket, visszajelzéseket oszthatnak meg, és kölcsönös kapcsolatba léphetnek egymással egy közösségi fórumon.

Támogatja a jegykezelést

Az intelligens jegykiosztástól, a munkafolyamat automatizálási szabályaitól és az egyszerű felelősségkezelésen át a konzervált válaszokig, az SLA-kig, a robusztus jelentéskészítésig és a csapat-együttműködési eszközökig – a magyar LiveAgent a jegykezelési funkciók teljes skáláját kínálja.

Test email campaigns
quick quality customer service through live chat

Valós idejű élő chat

Nyújtson azonnali ügyfélszolgálatot élő chat segítségével. Csevegőmodulunk a leggyorsabb a piacon, és tartalmazza az alapvető és a fejlett funkciókat is, mint például a csevegés útválasztása, proaktív csevegési meghívások, látogatói figyelés és még sok más.

Beépített call center szoftver

A LiveAgent egy felhőalapú beépített call centerrel rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy integrálódjon bármely VoIP szolgáltatóval. Fogadjon hívásokat vezetékes telefonokról vagy közvetlenül az Ön webhelyéről (hang- és videohívásokkal), percenként külön díjak nélkül.

two people video calling
Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent

Közösségi média csatornák kezelése

Integrálja a Facebook, a Twitter és az Instagram szolgáltatásokkal, hogy összes közösségi média csatornáját egyszerűsítse egyetlen postaládába. Könnyedén nyomon követheti az összes üzenetet, megjegyzést és márkaemlítést egyetlen irányítópultról, és válaszolhat azokra anélkül, hogy a különböző közösségi fiókok között előre-hátra kellene mennie.

Miért a LiveAgent? Több mint 30.000 vállalkozás nem tévedhet

Integrations pricing-icon

Több, mint támogatási dokumentáció

Mi kombináljuk a jegykezelést, chat-et, hangot és videót, közösségi médiát és önkiszolgáló támogatást egyetlen eszközzel.

colorful review - icon

Legtöbbet értékelt és #1 besorolású Magyarországon

A LiveAgent a legtöbbet értékelt és #1 besorolású ügyfélszolgálati szoftver Magyarországon a KKV-ok számára 2019-2020 között.

birthday cake - icon

Több mint 15 éve a piacon

2004 óta kínálunk ügyfélszolgálati megoldásokat vállalkozások számára különböző iparágakban.

Gear - icon

Funkciókban gazdag és méretezhető

A LiveAgent több mint 180 lehetőséggel, több mint 40 integrációval van ellátva, így személyre szabható, hogy pontosan illeszkedjen elvásárásaihoz.

Savings illustration

Válassza ki azt a tervet, amelyik a legjobban illeszkedik szükségleteihez

4 előfizetési tervből választhat és teljesen átlátható, korrekt árra, a LiveAgentből bármely vállalkozás számára hasznos lehet — nem számít a mérete vagy az iparága melyet irányít. Kezdje el a 14 napos ingyenes próba időszakot, hogy megtudhassa és láthassa, hogyan javíthat ügyfélszolgálati élményén.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

GYIK

Mi az a támogató dokumentációs szoftver?

A támogató dokumentációs szoftver lehetővé teszi, hogy az összes lényeges alkalmazotti és ügyféldokumentációt rendszerezetten és biztonságosan tartsa egy helyen/platformon. Tehát ez egy önkiszolgáló lehetőséget jelent mind az ügyfelek, mind az ügynökök számára, ami jobb munkafolyamatot hoz létre és növeli az ügyfelek elégedettségét.

Hogyan építhet biztonságosan tudásbázist alkalmazottai számára?

A LiveAgent egy biztonságos ügyfélszolgálati szoftver, amely lehetővé teszi kiterjedt belső és külső tudásbázis kiépítését. Sőt, a márkája kategóriákat kategorizálhat, és a tartalmat rendezetten tarthatja.

Mennyibe kerül a LiveAgent?

A LiveAgent három előfizetését kínálja az ügyfél preferenciái alapján. Egy ügynök esetében havi 15 és 39 euro között mozog. Kínálunk azonban egy ingyenes fiókot is, bizonyos korlátozásokkal.

Related Articles to Támogatás dokumentációs szoftver
Migrálni szeretné adatát a Customerly-ről egy másik megoldásba? Nézze meg a LiveAgent-et és lássa meg az előnyeit. Kezdje egy ingyenes próbaidőszakát ma.

Customerly-ről LiveAgent-re költözik?

Az emberek több ügyfél támogató rendszert is kipróbáltak, mielőtt a LiveAgent váltak volna. Ez a rendszer nagyszerű eszköz, jó ár-érték arányú, könnyen használható és nagyszerű támogatással rendelkezik. A rendszer nagyon pontosan konfigurálható és az ügyfélszolgálat gyorsan reagál. Az emberek általában elégedettek a LiveAgent rendszerével.

A magyar LiveAgent ingyenes élő chat szoftvere lehetőséget nyújt arra, hogy weboldala látogatóit vásárlókká alakítsa. Használja a leggyorsabb chat widgetet.

Szüksége van egy magyar, ingyenes élő chat szoftverre?

Az ügyfelek nagy része online élő chat támogatást igényel. Az ingyenes csevegő szoftver előnyei közé tartozik a vásárlói elégedettség, a gyorsabb válaszidő, az ügynökei hatékonyságának növelése és a megtérülés javítása. Az élő chat lehetősége növeli a fogyasztók vásárlási hajlandóságát, így érdemes kipróbálni az ingyenes alkalmazást a saját cégében. A LiveAgent személyre szabható és nyelvileg is alkalmazkodó chat widgetet biztosít, így könnyű létrehozni az örök érvényű ingyenes fiókot.

Ha egy ingyenes magyar tudásbázist keres, a LiveAgentet Önnek találták ki. Tekintse meg az ügyfélszolgálati megoldásainkat és tudjon meg többet.

Ingyenes magyar tudásbázis szoftvert keres?

A LiveAgent tudásbázis-megoldása lehetővé teszi fájlok csatolását cikkekhez, ami csökkenti a felesleges ügyfélkérdéseket és javítja az ügyfélkommunikációt. A LiveAgent már több mint 21 000 vállalkozásnak segített az ügyfélszolgálatban, és könnyedén felállítható tudásbázist biztosít az ügyfelek számára.

Szeretne LiveCall-ról váltani? Bennünk megbízhat! Vegye fel a kapcsolatot a LiveAgent csapatával és kezdje el adatait áthozni hozzánk ingyenesen még ma!

Szeretne váltani LiveCall-ról?

A LiveAgent teljeskörű help desk megoldásokat kínál, amelyeket könnyen integrálhat más alkalmazásokkal. Lenyűgöző ügyfélszolgálatot nyújtunk 24/7, és támogatjuk a nyelvhez tartozó alkalmazásokat. Áttérhet LiveAgentre és élvezheti a megtakarításokat és a beruházások megtérülését. Válasszon a háromféle csomagunk közül, amelyek mindegyike tartalmazza a több mint 175 funkciót és a 40 integrációt, valamint a 43 nyelvi fordítás lehetőségét.

A Liveagent a legtöbbet és legjobban értékelt ügyfélszolgálati szoftver az smb-nél 2019-ben. A Liveagent a legtöbbet értékelt ügyfélszolgálati szoftver a kormány számára 2019-ben.

Ügyfélszolgálati szoftver a kormánynak

A LiveAgent frissítéseiről és kedvezményeiről szóló hírek olvashatóak a weboldalon, valamint feliratkozással létrehozható egy fiók. A LiveAgent irányítópultja telepítés alatt áll. Az oldal sütiket használ, és elérhető egy chat funkció, valamint a lehetőség, hogy foglaljon egy demót vagy vegye fel a kapcsolatot.

Tegye lehetővé ügyfelei számára, hogy választ találjanak kérdéseikre az önkiszolgáló használatával. A magyar LiveAgent GYIK szoftvere lehetőséget nyújt egy lenyűgöző ügyfélportál létrehozásában.

Használja a GYIK szoftvert és optimalizálja az ügyfél önkiszolgáló élményét

Az egyszerű, de hatékony beépített WYSIWYG szerkesztővel könnyedén készíthet formázott tartalmat, melyek cikkekbe és alkategóriákba sorolhatóak. A tartalmat képekkel és más vizuális eszközökkel lehet még jobban érthetővé tenni. A cikkek mellékletekkel kiegészítve pedig még hasznosabbá és értékesebbé válnak.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót