Testreszabható támogató dokumentációs szoftver

Hozzon létre bonyolult tudásbázisokat az ügyfelek és ügynökök számára mindössze néhány kattintással.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Knowledge base software by LiveAgent

Hozzon létre tudásbázist magyar támogatási dokumentáció segítségével

Számos tanulmány jelzi, hogy a mai fogyasztók többsége inkább online talál információt és megoldja a problémákat, ahelyett, hogy felhívná az ügyfélszolgálatot. A magyar LiveAgent súgódokumentációs szoftverével könnyedén létrehozhat egy átfogó tudásbázist a támogatási dokumentációval, hogy az önkiszolgálás a nap 24 órájában rendelkezésre álljon.

Nyújtson ügyfeleinek menet közbeni ismereteket, amikor csak a legnagyobb szüksége van rá – és ügynökeinek közvetlen segítsége nélkül. A LiveAgent segítségével sikeresen csökkentheti csapata munkaterhelését és lenyűgözheti ügyfeleit.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
USC logo
3 people reviewing support documentation

Mi az a támogatás dokumentáció?

A támogatási dokumentáció hivatalos információkat nyújt a vállalat termékének vagy szolgáltatásának használatáról, funkcionalitásáról, létrehozásáról vagy architektúrájáról. Tartalmazhat bármit, az alapvető felhasználói útmutatótól kezdve a tudásbázis speciális technikai oktatóanyagáig.

A támogatási dokumentációt az ügyfelek, a támogatási ügynökök és a csapat bármely más tagja számára készítik, akiknek ismerniük kell termékük vagy szolgáltatásuk működésének csínját-bínját. Különösen a támogatási dokumentáció elengedhetetlenül szükséges az összetett szoftveres megoldásokat értékesítő SaaS és technológiai vállalatok számára.

Kulcsfontosságú előnyei egy jól megírt támogatási dokumentációnak

Az alapos támogatási dokumentáció több szinten biztosítja az üzleti előnyöket. Ráadásul elengedhetetlen mind az ügyfelek, mind a támogatási ügynökök számára.

Támogassa ügynökeit és csapatát

A tudásbázis dokumentációja elengedhetetlen az ügyfélszolgálati csapat számára. Mindent gondosan dokumentálva ügynökeinek mindig rendelkezésére állnak a megfelelő információk, hogy gyors és következetes válaszokat adhassanak ügyfeleinek.

Növelje a vásárlói elégedettséget

A fogyasztók egyre inkább az önkiszolgálót részesítik előnyben az emberi interakció helyett. Az átfogó tudásbázis és a támogatási dokumentáció lehetőséget nyújt ügyfeleinek a problémák megoldására, még mielőtt segítséget kellene kérniük.

Legyen tekintélye szegmensében

Azáltal, hogy megbízható, pontos, releváns és átfogó információforrást kínál ügyfeleinek termékeivel vagy szolgáltatásaival, jobb márka tekintélyt teremthet és több bizalmat szerezhet.

A megfelelő ismeretekkel erősítse ügyfeleit és támogató csapatát

A LiveAgent magyar tudásbázisával és az online súgódokumentációs szoftverrel összes támogatási dokumentációját összpontosíthatja egy központosított tudásbázisba, és mindenki számára könnyen hozzáférhetővé teheti.

Post Affiliate Pro knowledge base on laptop screen

Hatékony WYSIWYG szerkesztő

A nagy teljesítményű WYSIWYG vizuális szerkesztővel a tudásbázis és a támogatási dokumentumok létrehozása, szerkesztése és formázása soha nem volt ilyen egyszerű. Hozzáadhat képeket, videókat, táblázatokat és egyéb képeket, hogy a tartalma vonzó és könnyen fogyasztható legyen.

Belső támogatási dokumentáció

Hozzon létre egy belső tudásbázist alapvető dokumentációval, mely kizárólag a támogatási csapatának lesz elérhető. Biztosítson az ügynökök számára azonnali hozzáférést a megfelelő információkhoz, és tegye lehetővé számukra az ügyfelek kérdéseinek megoldását anélkül, hogy órákat kellene pazarolniuk a megoldások keresésére.

woman behind computer organizing support documentation
woman adding content to multiple support documentation files

Több tudásbázis

Hozzon létre korlátlan számú tudásbázist, egyet minden márkájához, termékéhez, szolgáltatásához vagy részlegéhez – mindezt egyetlen LiveAgent-fiókban. Minden tudásbázis teljesen különálló, és saját egyedi kialakítással, beállításokkal és tartalommal rendelkezik.

Mellékletek a cikkekben

Töltse fel támogatási dokumentációját további hasznos forrásokkal, letölthető fájlokat csatolva a tudásbázis cikkeihez. Tegye tartalmát még informatívabbá és értékesebbé, és segítse az ügyfeleket mélyebbre ásni az őket érdeklő témákban.

woman downloading support documentation
search suggestion in LiveAgent - gif

Keresési widget ajánlásokkal

Segítsen az ügyfeleknek és az ügyfélszolgálati csapatnak abban, hogy könnyedén eligazodhassanak a tudásbázis dokumentációjában, lehetővé téve egy olyan keresési modult, amely automatikusan, valós időben javasolja a releváns tartalmat a keresősávba beírt kulcsszavak alapján.

Gazdag személyre szabhatósági lehetőségek

Győződjön meg arról, hogy a tudásbázis dokumentációja megfelel a márka stílusának a beállítások és testreszabási lehetőségek széles skálájával. Megváltoztathatja a logót, a címet, kiválaszthatja a témát, meghatározhatja a színeit, beillesztheti saját HTML-jét és egyéni CSS-jét, vagy követőkódokat adhat hozzá.

woman designing website

Ennél sokkal több van a LiveAgentnél

Tartsa az összes ügyfélkommunikációt egyetlen helyen, és engedélyezze az önkiszolgáló támogatást. Könnyen kezelheti a jegyeket, e-maileket, csevegéseket, hívásokat és a közösségi média üzeneteit az all-in-one egységes ügyfélszolgálati megoldással.

book lover - illustration

Ügyfél önkiszolgáló oldal

A támogatási dokumentáció létrehozása mellett létrehozhat egy teljes önkiszolgáló portált is, ahol az ügyfelek beküldhetik és kezelhetik jegyeiket, visszajelzéseket oszthatnak meg, és kölcsönös kapcsolatba léphetnek egymással egy közösségi fórumon.

Támogatja a jegykezelést

Az intelligens jegykiosztástól, a munkafolyamat automatizálási szabályaitól és az egyszerű felelősségkezelésen át a konzervált válaszokig, az SLA-kig, a robusztus jelentéskészítésig és a csapat-együttműködési eszközökig – a magyar LiveAgent a jegykezelési funkciók teljes skáláját kínálja.

Test email campaigns
quick quality customer service through live chat

Valós idejű élő chat

Nyújtson azonnali ügyfélszolgálatot élő chat segítségével. Csevegőmodulunk a leggyorsabb a piacon, és tartalmazza az alapvető és a fejlett funkciókat is, mint például a csevegés útválasztása, proaktív csevegési meghívások, látogatói figyelés és még sok más.

Beépített call center szoftver

A LiveAgent egy felhőalapú beépített call centerrel rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy integrálódjon bármely VoIP szolgáltatóval. Fogadjon hívásokat vezetékes telefonokról vagy közvetlenül az Ön webhelyéről (hang- és videohívásokkal), percenként külön díjak nélkül.

two people video calling
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Közösségi média csatornák kezelése

Integrálja a Facebook, a Twitter és az Instagram szolgáltatásokkal, hogy összes közösségi média csatornáját egyszerűsítse egyetlen postaládába. Könnyedén nyomon követheti az összes üzenetet, megjegyzést és márkaemlítést egyetlen irányítópultról, és válaszolhat azokra anélkül, hogy a különböző közösségi fiókok között előre-hátra kellene mennie.

Miért a LiveAgent? Több mint 30.000 vállalkozás nem tévedhet

Integrations pricing-icon

Több, mint támogatási dokumentáció

Mi kombináljuk a jegykezelést, chat-et, hangot és videót, közösségi médiát és önkiszolgáló támogatást egyetlen eszközzel.

colorful review - icon

Legtöbbet értékelt és #1 besorolású Magyarországon

A LiveAgent a legtöbbet értékelt és #1 besorolású ügyfélszolgálati szoftver Magyarországon a KKV-ok számára 2019-2020 között.

birthday cake - icon

Több mint 15 éve a piacon

2004 óta kínálunk ügyfélszolgálati megoldásokat vállalkozások számára különböző iparágakban.

Gear - icon

Funkciókban gazdag és méretezhető

A LiveAgent több mint 180 lehetőséggel, több mint 40 integrációval van ellátva, így személyre szabható, hogy pontosan illeszkedjen elvásárásaihoz.

Savings illustration

Válassza ki azt a tervet, amelyik a legjobban illeszkedik szükségleteihez

4 előfizetési tervből választhat és teljesen átlátható, korrekt árra, a LiveAgentből bármely vállalkozás számára hasznos lehet — nem számít a mérete vagy az iparága melyet irányít. Kezdje el a 14 napos ingyenes próba időszakot, hogy megtudhassa és láthassa, hogyan javíthat ügyfélszolgálati élményén.

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Kapcsolódó cikkek ehhezTámogatás dokumentációs szoftver
Migrálni szeretné adatát a Customerly-ről egy másik megoldásba? Nézze meg a LiveAgent-et és lássa meg az előnyeit. Kezdje egy ingyenes próbaidőszakát ma.

Customerly-ről LiveAgent-re költözik?

A LiveAgent szoftver a vállalkozásoknak segít az ügyfélkommunikációban és az értékesítésben. A rendszer testreszabható, biztonságos és gyors működésű.

A magyar LiveAgent ingyenes élő chat szoftvere lehetőséget nyújt arra, hogy weboldala látogatóit vásárlókká alakítsa. Használja a leggyorsabb chat widgetet.

Szüksége van egy magyar, ingyenes élő chat szoftverre?

A vállalkozásoknak ügyfeleik szemszögéből kell megközelíteniük a dolgokat, mert ez javítja az ügyfélélményt és növeli a vásárlói hűséget.

Ha egy ingyenes magyar tudásbázist keres, a LiveAgentet Önnek találták ki. Tekintse meg az ügyfélszolgálati megoldásainkat és tudjon meg többet.

Ingyenes magyar tudásbázis szoftvert keres?

A könnyen használható LiveAgent vállalati szoftver számos ügyfélszolgálati szolgáltatást kínál, többek között VoIP telefonrendszert és e-mail kezelő szoftvert.

Ingyenes magyar ügyfélmenedzsment szoftvert keres? Tekintse meg a LiveAgent előnyeit, hogy alkalmasak-e Önnek, vagy hozza létre saját ingyenes profilját.

Ingyenes magyar ügyfélmenedzsment szoftvert keres?

A megfelelő képzés segít az ügynököknek hatékonyan kezelni a megkereséseket és panaszokat, ami elégedettebb ügyfelekhez és jobb üzleti hírnévhez vezet.

Leváltaná a Gorgiast? Váltson ingyen a LiveAgentre! Átköltöztetjük az összes tagot, címkét, jegyet és egyebeket ingyen.

Váltás a Giorgasról a LiveAgentre

A LiveAgent call center szoftver lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak a testreszabható gombok létrehozására és a hatékonyabb ügyfélszolgálatra.

A LiveAgent egy magyar és ingyenes jegykezelő szoftvert kínál, mely egy összesített bejövő postafiókba irányítja az email, élő chat, call center és tudásbázis kommunikációját.

Ingyenes magyar jegykezelő szoftver

A márka szószólója, a LiveAgent és a jegymezők fontosak az ügyfélszolgálatban. A call center szoftver növeli a hatékonyságot és elégedettséget.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót