PipeDrive élő chat értékelés

A PipeDrive élő csevegés első lépései A Pipedrive egy jól ismert ügyfélkapcsolatkezelő szoftver, amely élő chat szoftverként is használható. Megbízható és hasznos funkciókészletet kínál, amely minden CRM-igényét kielégíti. Ebben az áttekintésben azonban megnézzük az élő csevegést és annak funkcióit, és megtudjuk, hogyan teljesítenek, és mennyire egyszerű a használatuk. Kezdjük el. A PipeDrive használatának megkezdése gyors,…
PipeDrive élő chat értékelés
Compare PipeDrive élő chat értékelés with other in: How PipeDrive élő chat értékelés is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
6694 reviews

A PipeDrive egy nagyon jól ismert szoftver a piacon. Piaci széleskörű népszerűsége ellenére az élő chat nem a legjobb versenyző. Meglehetősen könnyű megvalósítani, és nem túl nehéz használni, de több funkciót is használhat. Olvasson tovább, és tudjon meg többet a PipeDrive élő…

Pricing
Starting from:
$ 39   havonta
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.7
Felhasználói tapasztalat
4
Ár
3
Implementálás
4

Key takeaways

Pros

  • Nagyszerű felület és könnyű navigáció
  • A megvalósítás nem olyan nehéz
  • Jó élő chat testreszabási lehetőségek

Cons

  • Fontos élő csevegési funkciók hiánya
  • Nagy hangsúlyt fektetnek a chatbot használatára
  • Nagyon drága lehet

A PipeDrive élő csevegés első lépései

A Pipedrive egy jól ismert ügyfélkapcsolatkezelő szoftver, amely élő chat szoftverként is használható. Megbízható és hasznos funkciókészletet kínál, amely minden CRM-igényét kielégíti. Ebben az áttekintésben azonban megnézzük az élő csevegést és annak funkcióit, és megtudjuk, hogyan teljesítenek, és mennyire egyszerű a használatuk. Kezdjük el.

A PipeDrive használatának megkezdése gyors, mindössze egy rövid regisztrációból áll. Ha végzett vele, elkezdhet körülnézni az irányítópulton. A PipeDrive nem egy dedikált élő csevegési megoldás, így a felhasználók rengeteg lehetőséget és eszközt kínálnak a játékhoz. A felület azonban nagyon ügyesen néz ki. Nagyon jól polírozott, nem zsúfolt, és céltudatos, így nem okozhat gondot a keresett funkció elérése.

PipeDrive felület áttekintése

Az élő csevegés megtalálásához egy útmutatót kellett kérnem, mivel a bal oldali menürészben vagy a felületen máshol nincs látható lehetőség a hozzáadásra. Azonban nem volt nehéz megtalálni. Csak a menüben a Leads részre kell lépnie, válassza az Élő csevegés lehetőséget, és aktiválja a LeadBoostert. A PipeDrive tájékoztatja Önt, hogy a LeadBooster és az Élő Chat havi 39 dolláros előfizetést igényel, és ezt követően elkezdheti testreszabni élő csevegési widgetjét.

Funkciók és felhasználói felület

Válassza ki a PipeDrive csevegőbot témáját

A következő részben a PipeDrive kötelezően meg fogja kérni a chatbot meghatározását (még akkor is, ha nem akarja). A szakasz ezt követően megkérdezi az élő csevegés célját, és kiválaszthatja, hogy szeretne-e több leadet generálni, több találkozót szeretne-e lefoglalni, vagy minősíteni és irányítani szeretne. Végül lehetőség van élő beszélgetésekre is az ügyfelekkel, ezért mindenképpen ezt a lehetőséget válassza, ha nem érdekli a chatbot.

Válasszon beszélgetéssablont PipeDrive csevegőbotjához

Ami ezután következik, az az áramlási konfiguráció. Mivel ez a PipeDrive specialitása, ezt a folyamatot nem igazán lehet kihagyni; A kezdeti folyamatot az IVR-útválasztáshoz hasonló rendszeren keresztül kell konfigurálnia. Megjelenik az élő chattel automatizálható lehetőségek és műveletek vizuális megjelenítése. Szerencsére, ha úgy dönt, hogy elmenti a változtatásokat anélkül, hogy bármit is konfigurálna, akkor minden rendben lesz, mert a PipeDrive azonnal kínál egy előre meghatározott csevegési folyamatot. Azonban még mindig folyamatban van az automatizálás és nem lehet kikapcsolni. Mellékesen megjegyzem, ez csak a beszélgetés lényegét érinti.

Állítsa be a PipeDrive csevegési folyamatát

Bár őszintén mondhatom, hogy a PipeDrive áramlási funkciói nagyon jól megtervezettek, kár, hogy az alkalmazás lényegében chatbot használatára kényszerít. A PipeDrive chatbotot egy külön áttekintésben fogjuk megvizsgálni, ezért maradjunk a PipeDrive élő chat megvalósításán. Ha elégedett a folyamattervvel, kiválaszthatja a Telepítés lapot, és különféle lehetőségek közül választhat, beleértve a WordPress, a Squarespace, a Google Címkekezelő, a Wix vagy a kézi telepítést. Az áttekintés céljára a kézi telepítést választottam.

PipeDrive chat telepítés

A PipeDrive webhelye nem tartalmazza a rendelkezésre álló élő csevegési funkciókat, kivéve a chatbotot és a CRM eszközkészlet többi részével való integrációt a további potenciális ügyfelek előállításához. A következő rész bemutatja a PipeDrive élő chattel való munkavégzés tapasztalatait mindkét oldalról, és végigmegyünk az összes elérhető funkción.

Élő chat teljesítmény és felhasználói élmény

Az élő chat widget tökéletesen illeszkedik a weboldalamhoz, pont úgy, ahogy megterveztem. Használtam a lehetőséget annak ellenőrzésére is, hogy a kézi integrációt javították-e a PipeDrive-ban. Miután az élő chat widgetet beállítottam és készen állították a tesztelő webhelyemre, rákattintottam a widgetre, és az előre meghatározott chatbot kérdésekkel foglalkoztam. Azt a választ választottam, hogy beszéljek egy képviselővel (magam), és megvártam, amíg ők (én) válaszolnak a megkeresésemre.

A PipeDrive élő chat tesztelése a webhelyen

Miután rákattintottam az értékesítési csapattal való csevegés lehetőségére (amelyet előre definiáltam), az élő csevegés három pontból álló animációt húzott elő, jelezve, hogy valaki válaszol, bár van chatbot. Ez azért van itt, hogy emberibb élményt teremtsünk, de nem hiszem, hogy bárki elhinné. A rendszer azt mondta, hogy várjak egy képviselőre. Ekkor kaptam egy értesítést a PipeDrive élő csevegési részében. Megtekintheti a Hozzá nem rendelt lapon, és hozzárendelheti saját magának, mielőtt válaszolna.

PipeDrive élő csevegés az ügyfél és az ügynök szemszögéből

Elkezdtem írni, hogy először ellenőrizzem, hogy a PipeDrive élő chat támogatja-e a valós idejű gépelési nézet funkciót, de sajnos nem. Összességében az élő csevegés túlságosan a chatbot élményre összpontosít, és kissé figyelmen kívül hagyja az élő csevegés tényleges részét. Egyáltalán nem állnak rendelkezésre csatolási funkciók, ezért ez az élő csevegés szigorúan írásbeli kommunikációra szolgál. Ez a legtöbb felhasználó számára elegendő lehetőség, de mindig jó, ha vannak további funkciók. Mellékletek nélkül a felhasználók kénytelenek lehetnek oda-vissza váltani az élő csevegés és az e-mail, vagy bármely más, a mellékleteket támogató kommunikációs csatorna között.

Mellékletek hiánya a PipeDrive élő csevegésben

Vannak azonban némileg hasznos szövegformázási funkciók – félkövér, dőlt és felsorolásjelek. Nem tudok elképzelni sok felhasználási esetet ezekre, de mindenképpen nagyon hasznosak lehetnek a folyamatok elmagyarázásakor, vagy egyenesen egy útmutató írása során élő chat üzenetként egy ügyfél számára. Nagyjából ennyi, ha a látható tulajdonságokról van szó. Lehetősége van továbbá kapcsolattartási adatok hozzáadására és a lead rendszerbe mentésére. Van egy kiegészítő a webes látogatók nyomon követésére is, de ez is egy fizetőfal mögé rejtőzik, és elképesztő havi 49 dollárba kerül. Számos élő csevegőszoftver kínálja ezt a funkciót az akció részeként, extra fizetés nélkül.

PipeDrive formázási funkció

Összességében sokkal nagyobb elvárásaim voltak a PipeDrive élő csevegéstől. Könnyen megvalósítható, ha szükség van rá, de a funkciók egyszerűen elkeserítőek, és néha drágák. A csevegésen kívül nem sok mindent tehet, és még ezt is elveszik Öntől, mert a PipeDrive ragaszkodik ahhoz, hogy legalább néhány chatbot funkciót belekössön az üzletbe. A PipeDrive élő csevegési funkciója csak egy támogatási funkció, nem pedig fő, ami érthető választássá teszi mindezt.

Árazás

A PipeDrive négy árazási lehetőséget kínál, de az élő csevegést alig említik, mivel ennek a szoftvernek nem ez az elsődleges célja. Mindegyik csomag számos szolgáltatást kínál, és az árak emelkedésével bővül. Ne feledje, hogy egyes kiegészítők további pénzbe kerülhetnek, és előfordulhat, hogy nem szerepelnek a végső árban. Nézzük az ajánlatokat.

Essential

Az Essential csomag havi 14,90 dollárba kerül felhasználónként, és a lead-, ügylet-, naptár- és folyamatkezelési funkciókat kínálja. Az egyszerű adatimportálás és a könnyű testreszabás szintén része az üzletnek, valamint a napi 24 órában elérhető támogatás és a 300+ integráció.

Advanced

Az Advanced csomag havi 24,90 dollárba kerül felhasználónként. Teljes e-mail szinkronizálást kínál sablonokkal és ütemezéssel, csoportos e-mailezést, valamint nyitás- és kattintáskövetést, valamint munkafolyamat-készítőt aktivált automatizálásokkal.

Professional

A professzionális csomag 49,50 dollárba kerül havonta felhasználónként, és olyan funkciót kínál, amellyel dokumentumokat és szerződéseket, bevételi előrejelzéseket és továbbfejlesztett egyéni jelentési funkciókat hozhat létre, kezelhet és e-aláírhat.

Enterprise

Ez a csomag 99 dollárba kerül havonta felhasználónként. Az összes korábbi szolgáltatáson kívül korlátlan felhasználói engedélyt és láthatósági beállításokat, további és fokozott biztonsági beállításokat, megvalósítási program- és telefonos támogatást kap, valamint a funkciók használatának korlátozása nélkül.

Következtetés

A PipeDrive mint CRM-megoldás nagyszerű kiegészítője minden vállalkozásnak, azonban az élő chat funkciói inkább csak utólagos gondolatok. Az élő chat a chatbot használatát szorgalmazza, de hiányzik néhány jelentős élő chat funkció, miközben néhány fontosat a fizetőfal mögé rejt. A PipeDrive élő chat semmi esetre sem rossz, csak nem elég fejlett ahhoz, hogy felvegye a versenyt a legjobbakkal. Ha az elsődleges cél a CRM, és az élő csevegés nem jelentős, akkor nem járhat rosszul a PipeDrive-val. Ha többet szeretne összpontosítani az élő chat-kommunikációra, más megoldásokat kell fontolóra vennie.

Gyakori problémák

A PipeDrive élő csevegésem nem fogad üzeneteket.

Először is vessen egy pillantást a chatbot konfigurációjára, és ellenőrizze, hogy nincs-e hiba a folyamatban. Győződjön meg arról, hogy az áramlás megfelelő és aktiválva van a beállításokban. Ezenkívül vessen egy pillantást az élő csevegés fülre, és ellenőrizze, hogy online állapotban van-e. Az utolsó gyakori probléma, és az egyik legegyszerűbb megoldás, hogy frissítse az oldalt a már integrált élő csevegés widgettel. Ez önmagában az üzenetek nem megfelelő kézbesítését okozhatja, és ez egy könnyen elkerülhető probléma.

Hogyan adhatok hozzá egy PipeDrive élő csevegést chatbot nélkül a webhelyemhez?

Nem lehet teljesen megszabadulni a chatbot funkciótól, és hozzá kell adni legalább egy alapfolyamatot. Minimalizálhatja az automatizálást, ha az egyéni folyamatot röviden tartja, és az élő csevegés opciót közvetlenül az útválasztáshoz adja hozzá. Ezenkívül kiválaszthat egy előre beállított értéket, amely minimális chatbot interakciót biztosít.

Product reviews

A LiveAgent költséghatékonyabb a többi ügyfélszolgálati megoldáshoz képest és több, mint 175 ügyfélszolgálati funkcióval és több, mint 40 integrációval rendelkezik. Tudjon meg többet.

LiveHelpNow alternatívát keres?

A LiveAgent szoftver egy sokoldalú ügyféltámogatási megoldást kínál, például élő chatszobákat, e-maileket, közösségi médiát, call center lehetőségeket és tudásbázisokat. Az ingyenes próbaidőszak 14 napig tart, és nincs szükség bankkártyára. A LiveAgent személyre szabott aldomainnevet is kínál a vállalkozásoknak, és 175+ funkció és 40+ integráció közül lehet választani. A regisztráció egyszerű és gyors, és 24/7 ügyfélszolgálat is elérhető. Az éppen használt help desk szoftverekkel is szembe megy új és jobb ügyfélszolgálati megoldásokkal.

Az élő csevegési igényeinek megfelelő a LiveChat? Tekintse meg áttekintésünket, és megtudja, hogyan teljesített általános tesztjeink során.

LiveChat élő chat értékelés

Az oldalon található felhasználási feltételekről, adatvédelmi irányelvekről és a GDPR-ról szóló információkon kívül a LiveAgent szolgáltatásra is felhívják a figyelmet. Az oldal sütik használatát is bemutatja, illetve lehetőséget ad a LiveAgent előnyeinek megismerésére és az ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételre.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Elvárások és preferenciák

Az ügyfelek nagyobb figyelmet szentelnek az alapos, kiváló minőségű támogatásnak, mint a sebességnek, amikor élő csevegésről van szó. Az embereket előnyben részesítik a chatbotokkal szemben, és a webhelyen a valós idejű segítségnyújtás a legfontosabb funkció. Az élő csevegésre adott válaszidő jelentősen befolyásolja az ügyfélélményt, és az ügyfelek általában 6-15 másodpercet várnak a válaszra.

Kövesse nyomon a folyamatokat és az ajánlatokat a LiveAgent PipeDrive integrációjával. Ez az integráció összegyűjti az összes adatot egyetlen kezelőfelületre a munkafolyamat megkönnyítése érdekében.

PipeDrive

A PipeDrive egy ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer, amely hatékony munkafolyamatot és jobb ügyfélkapcsolatokat tesz lehetővé, és a versenyelőnyt növeli. A LiveAgent pedig lehetővé teszi a jegyalapú ügyek csökkentését és az ügyfélszolgálat hatékonyságának növelését. Mindkét rendszer továbbfejlesztett CX-t biztosít, és időt takarít meg az interfészek közötti váltás nélkül.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót