Ingyenes próba

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Az #1ügyfél
siker szoftver

Tegye elégedetté ügyfeleit azzal, hogy kifogástalan szolgáltatást nyújt minden csatornán.

  • ✓ Nincs beállítási díj    
  • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
  • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
  • ✓ Bármikor lemondhatja
Általuk használt
logó ügyfél forbes
logó ügyfél airbus
slido zöld
logó ügyfél nascar
Play Wow button
Tour

Ügyfélsiker szoftver a jobb vásárlói élmény érdekében

A nagyszerű ügyfélsiker szoftver lehetővé teszi, hogy remek ügyfélszolgálatot nyújtson. Az all-in-one megoldásunk lehetővé teszi, hogy új kapcsolatok építésére összpontosítson ügyfeleivel, mert a személyre szabásra, a sebességre és a hasznosságra összpontosít.

A LiveAgent lehetővé teszi, hogy összes ügyfél-kommunikációs csatornáját egyetlen egységes postaládába egyesítse, amelyhez a vállalatában mindenki hozzáférhet. Ezáltal minden munkatárs egy helyen láthatja az összes ügyfél-interakciót, és felhatalmazza az ügynököket, hogy kapcsolatokat építsenek ki az ügyfelekkel.

logó ügyfél forbes
logó ügyfél airbus
slido zöld
logó ügyfél nascar
logo esky color
logó ügyfél usc

Miért van szüksége egy ügyfélsiker szoftverre

A kulcsfontosságú siker az ügyfélszolgálat során a jó kapcsolat kiépítése az ügyfelekkel. Ennek elérése érdekében fontos, hogy megszokja, hogy gyorsan, hatékonyan és személyre szabottan válaszoljon az ügyfelek kérdéseire. Sok online vállalkozásnak azonban kihívásokkal kell szembenéznie, amikor kezelnie kell ügyfélszolgálati kérdéseit, ami megakadályozza őket abban, hogy hatékony válaszokat adjanak.

questions

A következő problémákat jelentik a leggyakrabban a help desk lekérdezések kezelésekor:

undraw inbox cleanup w2ur (1)

Elkeveredett email-ek

A legtöbb e-mail kliens megnehezíti a megosztott postaládán belüli munkát, mivel nem az együttműködést szem előtt tartva hozták létre őket. Például, ha az Outlook programmal dolgozik, akkor törölheti egy munkatársa munkáját anélkül, hogy tudnának róla, és fordítva. Ennek eredményeként a fontos e-mailek könnyen elveszhetnek, figyelmen kívül hagyhatják vagy akár törölhetik is őket. A LiveAgent segítségével az összes munkatárs hozzáférhet egy megosztott postaládához, megkönnyítve ezzel a csapatok együttműködését.

Kései válaszok

Nem jó politika, ha ügyfeleit várakoztatják, mivel frusztrálódhatnak. Ez azonban gyakran az ügyfélszolgálat valósága. Ez különösen igaz a nagy támogató csapattal rendelkező szervezetekre, mivel a fontos e-maileket jobb elintézni, amíg nem késő.

A LiveAgent segítségével azonban emlékeztetőket állíthat be a kiemelt fontosságú e-mailek nyomon követésére. Ennek eredményeként csapata mindig megválaszolja a fontos e-maileket, mielőtt túl késő lenne.

woman sitting down in office at her desk working on laptop and taking notes
undraw email campaign qa8y

Az együttműködés nehézségei

Ha nagy ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, mindenki számára nehéz lehet együttműködni a hagyományos e-mail postafiókok használatával. Például, ha a csapat tagjai elmennek nyaralni, és fontos üzeneteket kapnak, eltévedhetnek vagy elfeledkezhetnek róluk.

A megoldás? A LiveAgent megosztott vállalati postafiókot kínál, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy megosszák a nem elérhető ügynökök terhelését.

Teljesítmény-menedzsment

Az ügyfélkommunikáció kezelésére szolgáló megosztott rendszer nélkül rendkívül nehéz felmérni az ügyfélszolgálat teljesítményét. A LiveAgent segítségével figyelemmel kísérheti az összes üzenetet, amely a csapata és az ügyfelek között folyik. Könnyen felismerheti a problémákat vagy jutalmazhatja a csapat tagjait, akik kiváló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinek.

Cartoon woman looking at graph

Ismerje meg a LiveAgentet – a többcsatornás kommunikációs platformot

Lost icon

Kövesse a megkereséseket és válaszoljon rájuk

A LiveAgent minden csapattagjának egyszerű módot kínál az ügyfelek kérdéseinek nyomon követésére és azok megválaszolására. A vevői kommunikáció minden formáját egyetlen szoftverbe integrálja.

Group 370 icon

Többcsatornás megoldás vállalkozása számára

Mindegy, hogy ügyfelei call centeren, élő csevegésen, közösségi médián vagy e-mailen keresztül lépnek Önnel kapcsolatba, a LiveAgent segítséget nyújt Önnek, így munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérhetik az ügyfelek kommunikációját.

Clock icon

Kommunikáljon hatékonyan a LiveAgenttel

A kulcs az ügyfélsikerhez a kommunikáció, a LiveAgent biztosítja Önnek és csapatának az eszközöket, melyekre szükségük lehet a hatékony kommunikációhoz.

Peter Komornik

A LiveAgent kombinálja a tökéletes élő chatet, jegykezelést és az automatizációt mely lehetőséget ad arra, hogy kivételes támogatást nyújtson ügyfeleinek.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Speciális funkciók

A LiveAgent számos eszközt kínál, amelyek drámai hatással lehetnek a csapat teljesítményére és az ügyfélszolgálat sikerére. Ezek az eszközök együttesen lehetővé teszik, hogy munkatársai zökkenőmentesen kommunikáljanak ügyfeleivel több csatornán keresztül.

email ticketing
undraw Savings dwkw

A legjobb ár-érték arány

A mi ügyfél-elégedettségi szoftverünknek van a legmagasabb értékelése a szektorban, és felülmúlja az egyéb, drágább és jóval kevesebb funkciót kínáló ügyfélszolgálati szoftvereket.

Mobil help desk applikáció

Az ügyfélsiker biztosítása azt jelenti, hogy ügyfeleinek többcsatornás élményt kínál. Ezért fejlesztettünk ki egy dedikált, natív alkalmazást mind Android, mind iOS rendszerhez, amely zökkenőmentesen integrálódik webes kliensével.

Még akkor is, ha munkatársai nincsenek az asztaluk mellett, továbbra is email-ben, telefonon és közösségi médiában kapcsolatba léphetnek az ügyfelekkel – mindezt az alkalmazásukon belül. Az eredmény? Minden fontos üzenetre gyors válasz érkezik.

undraw Mobile application mr4r
undraw connected world wuay

Teljes mértékben többnyelvű

A mi ügyfélelégedettsélgi szoftverünket világszerte használják és teljes illetve részleges többnyelvű támogatást biztosít. Több, mint 40 app nyelvet kínál és lehetőséget biztosít, hogy teljes mértékben személyre szabható minden speciális betű vagy ékezetes betű az alkalmazásban.

Ez lehetőséget ad munkatársainak arra, hogy az anyanyelvüket használják, amikor válaszolnak az ügyfelek kérdéseire és kéréseire, és azt jelenti, hogy az ügyfelek segítséget kérhetnek a saját nyelvükön.

Funkciók, amikre szüksége van

Intuitív jegyrendszerünk segítségével pillanatok alatt megtekintheti az összes ügyfél-interakciót, és számos általános ügyfélszolgálati feladatot automatizálhat. Munkatársai azonnal válthatnak a különböző kommunikációs formák között, és ügyfél-tapasztalatait az ágazat sajátos igényeihez igazíthatja kapcsolatfelvételi űrlapok és egyedi ügyfélszolgálati központok létrehozásával.

A LiveAgent folyamatosan fejlődik és új funkciókat fejleszt. A LiveAgent már több, mint 179 help desk funkciót és több, mint 40 integrációt kínál.

undraw features overview jg7a

Több, mint 21,000 vállalkozás nem tévedhet

A LiveAgentben a világ legnagyobb és legrangosabb vállalatai bíznak meg. Olvassa el sikertörténeteinket és ajánlásainkat, hogy megtudja, hogyan segíthet a LiveAgent az ügyfélsiker elérésében, az ügyfelek hűségének biztosításában és az ügyfélszolgálat új szintre emelésében.

undraw app installation mbdv

A LiveAgent illeszkedik vállalkozásába

A LiveAgent hatékony vásárlói elégedettségi eszközt kínál mind az új, mind a meglévő vállalatok számára. Ha csak épp most indítja vállalkozását, ez lehetővé teszi, hogy gyorsan kiépítse az ügyfélkörét és hűséget alakítson ki ügyfelei között. Ha Ön egy már régóta létező vállalatot irányít, és az ügyfelek tapasztalatait egy újabb szintre kívánja emelni, az összes ügyfélkommunikációs csatornát egyetlen központosított rendszerbe integrálva munkatársai sokkal könnyebben és hatékonyabban kommunikálhatnak az ügyfelekkel.

A LiveAgentet agilis ügyfélszolgálati megoldásként terveztük, és szoftverünk minden méretű vállalkozás számára alkalmas. Függetlenül attól, hogy melyik szektorban van, vagy mekkora a cége, mi segíthetünk abban, hogy jobb kommunikációt építsen ki ügyfeleivel.

Mi az az ügyfélelégedettségi szoftver?

Az ügyfélsikeres szoftver segít Önnek és csapatának abban, hogy kezelje az ügyfelekkel folytatott interakciókat. A LiveAgent egy SaaS megoldás, amely az összes kommunikációt egyetlen zökkenőmentes rendszerbe foglalja.

Az ügyfelek többféleképpen is kapcsolatba léphetnek Önnel, például e-mail, telefon, üzenetküldő vagy élő chaten keresztül, így az összes kommunikáció egy helyen tartása elősegíti az ügyfélszolgálati ügynökökkel az ügyfelek megkeresésének jobb megértését és gyorsabb megválaszolását. A magyar LiveAgent biztosítja a belső kommunikációt is, így biztonságban tudja tartani az ügyfelek érzékeny adatait.

Az ügyfélszolgálat sikere a sikeres vállalkozás és az erős e-kereskedelmi közösség kiépítésének kulcsa. Az ügyfelek sikerein alapuló szoftver drámai módon javíthatja az ügyfelekkel való kommunikáció módját. A munkatársai nemcsak több csatornán keresztül tudják elérni az ügyfeleket, hanem figyelemmel kísérhetik az ügyfélszolgálat teljesítményét is.

undraw faq rjoy
undraw to do list a49b

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szoftvert

Az ügyfelek sikereinek piaca zsúfolt, de az egyes gyártók különböző eszközöket kínálnak Önnek. Mint minden vásárlási döntésnél, az ügyfelek sikereire vonatkozó szoftver iránti igényei az ágazattól, a vállalkozás méretétől és személyes igényeitől függenek.

A legtöbb szoftverszolgáltató olyan alapvető funkciókat kínál, amelyek magukban foglalják a jegykezelést, az élő csevegést vagy az analitikai irányítópultot. A fejlettebbek automatizálással, több tudásbázist támogató rendszerrel vagy más együttműködési eszközkészlettel rendelkeznek.

A magyar LiveAgenttel egy lépéssel tovább mentünk. Közvetlenül a platformunkba építettük a call center szoftvert, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson a telefonhívások és a kommunikáció egyéb formái között. A LiveAgent támogatja a közösségi média üzeneteit közvetlenül a natív irányítópultról is, ahol válaszolhat a közösségi média üzeneteire is. Egyedülálló jegyrendszerünk a kommunikáció minden formáját egy helyre összesíti.

Ügyfélelégedettségi szoftver összehasonlítás

A piacon nagyon sok lehetőség mellett félelmetes feladat lehet az ügyfélsiker szoftver kiválasztása. Ezért terveztük a LiveAgentet a lehető legrugalmasabbá. Ha csak egy ügyfélszolgálati csoporttagja van, akkor semmi gond: a LiveAgent minden üzenetüket rendezetten tartja. Ha nagy csapata van az ügyfelek kérdéseivel, a LiveAgent lehetővé teszi számukra az együttműködést és a lehető legjobb élményt nyújtja az ügyfeleknek.

A LiveAgent mindezeket a szolgáltatásokat egy intuitív, könnyen megtanulható felhasználói felületen keresztül kínálja, amelyből láthatja a legfontosabb mutatókat, amelyek jelzik, hogy mennyire szolgálja ügyfeleit. A LiveAgent használata egy nagyon jó alku, mivel mindezeket a hasznos szolgáltatásokat megkapja egy átlagos kétszemélyes vacsora áráért.

undraw mobile testing reah

Jó kezekben lesz!

Tudja, hogy mi a közös a Huawei, a BMW, a Yamaha, és az O2-ben? Jól sejtette... a LiveAgent!

Próbálja ki most ingyenesen Nincs szükség bankkártyára

GYIK

Mi az ügyfélsiker szoftver?

Az ügyfélsikeres szoftver segíti a vállalatokat abban, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek. Hogyan? Azáltal, hogy a szükséges eszközöket naponta biztosítja ügynökeinek.

Miért van szükségem ügyfélsiker szoftverre?

Az ügyfélsiker szoftver megkönnyíti a hatalmas mennyiségű ügyfél-megkeresés kezelését olyan funkciókkal, mint az SLA-k, az Időszabályok és az Automatikus jegyelosztás.

Hogyan definiálhatja az ügyfélsikert?

Az ügyfélsiker azt jelenti, hogy cége hatékonyan és eredményesen tudja kezelni az ügyfelek kérdéseit. Ennek eredményeként az ügyfelek megtartásának, a hűségnek és a vállalat jövedelmezőségének növekedése várható.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×

Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót