Sprout Social közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése

Sprout Social is a social media platform that focuses on features like scheduling posts, competitive analysis, and brand health. It offers the ability to add internal notes to customer interactions and manage all customer feedback in one place. The user experience of the platform is user-friendly, but there are issues with notifications not appearing. Their pricing starts at $249 per month and includes features like 5 social profiles and CRM tools, while the most expensive plan includes unlimited profiles and competitive reports.
Sprout Social közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése
Compare Sprout Social közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése with other in: How Sprout Social közösségi média ügyfélszolgálati szoftver áttekintése is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
3427 reviews

A Sprout Social közösségi média kezelőszoftvere segít abban, hogy sikeres online márka legyen. Ezzel a megoldással kapcsolatba léphet az ügyfelekkel és követőkkel a legnépszerűbb közösségi média platformokon.

Pricing
Starting from:
249   havonta
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.8
Felhasználói élmény
3.5
Ár
3
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

  • Könnyen integrálható és használható
  • Hasznos ügyfélszolgálat
  • Részletes jelentéskészítés és elemzés

Cons

  • Túl drága lehet a kisebb vállalkozások számára
  • Hiányzó értesítések a böngésző verzióban
  • Időnkénti hibák

A Sprout Social közösségi média vállalkozások funkcióival való kezdő lépések.

A Sprout Social segít az egyéneknek és a vállalkozásoknak kezelni közösségi médiáját, lépést tartani az ügyfelekkel, és egy fedél alatt találni a közösségi médiával kapcsolatos kommunikáció minden csínját-bínját. Elérhető böngészőként vagy mobilalkalmazásként.

Egy 30 napos ingyenes próbaverzió regisztrációja rendkívül könnyű volt. Egyszerűen kitöltöttem a szükséges információkat, és néhány további részletet adtam hozzá, hogy személyre szabottabb megközelítést kapjak.

Sprout Social - személyre szabhatja fiókját

Ezután azt vártam, hogy egy vezérlőpultot vagy valamilyen üdvözlő oldalt fogok látni. Meglepetésemre a Sprout Social nem kerülgette a forró kását, és azonnal felajánlotta, hogy csatlakoztassam a közösségi média fiókjaimat.

Sprout Social - csatlakoztassa a profiljait

Őszintén szólva, az alkalmazkodási beállítások keresésének és a különböző menük navigálásának terheinek feloldása gyorsabbá és élvezetesebbé tette az élményt. Csak annyi kellett, hogy bejelentkezzek a fiókomba, és ennyi volt.

Sprout Social - csatlakoztassa a Facebook oldalát

Így egyszerűen kitöltöttem a Facebook hitelesítő adataimat, és a Sprout Social bejelentette, hogy kész. Ha problémái vannak az oldalak összekapcsolásával, a következő lapon még gyors hibaelhárítási lehetőséget is találnak, így nem kell egy kiterjedt tudásbázist görgetnie.

Sprout Social - kapcsolódjon az Instagramhoz

Az Instagram és a Twitter hozzáadása ugyanaz volt, ezért nem fogom részletesebben tárgyalni.

Miután ez megtörtént, a Sprout Social egy csiszolt kinézetű műszerfallal fogadott, amelyen nagyon könnyű volt navigálni. Mivel már elvégeztem a közösségi média fiókjaim összekapcsolásának feladatát, szabadon bóklászhattam, és megnézhettem az általuk kínált különféle funkciókat.

Sprout Social irányítópult

Sprout Social közösségi média funkciók

A Sprout Social elsősorban közösségi média kezelési platform, nem pedig ügyfélszolgálati platform. Tehát ha csak az ügyfélszolgálati funkciókat ítélném meg, nem lenne rossz, ha azt mondanám, hogy ezek nem különösebben kiterjedtek. Az első dolog, amit észrevettem, az volt, hogy úgy tűnik, hogy a Sprout Social nem rendelkezik semmilyen jegyrendszerrel. Nagyobb hangsúlyt fektetnek az olyan funkciókra, mint a bejegyzések ütemezése, a versenyképes elemzések tanulmányozása, valamint az általános közösségi média jelenlétére és a márka egészségére való összpontosítás.

A bejegyzések létrehozása különösen egyszerű a jobb felső sarokban található kék Írás gomb segítségével. Ha rákattint, megnyílik egy felugró ablak, amely lehetővé teszi a közösségi média bejegyzések egyszerű létrehozását és ütemezését.

Sprout Social - új Facebook-bejegyzés létrehozása

Nyilvánvalóan megkapja bejövő üzeneteit, említéseit, kommentjeit és mindenféle dolgokat az Okos bejövő üzenetek fiókjában. Beállíthatja és finomhangolhatja az üzenetek típusát, amelyek az Ön Okos bejövő üzenetek fiókjába érkeznek.

Sprout Social - engedélyezett üzenet típusok

Egy olyan funkció, amely tetszett nekem, és emlékeztetett egy teljes jogú ügyfélszolgálati szoftverre, az a belső megjegyzések hozzáadásának képessége az összes ügyfélkapcsolathoz. Ez különösen hasznos az ügynököknek és csapatoknak, akik együttműködhetnek egy probléma megoldásában.

Egy másik funkció, amely hasznos lehet az ügyfélszolgálati csapatok számára, a Sprout Social vélemények funkciója. Lehetővé teszi a különböző véleményplatformok csatlakoztatását és az összes ügyfél-visszajelzés kezelését egy helyen, így nem kell mindegyiket külön-külön ellenőrizni.

Sprout Social - összes értékelés áttekintése

Sprout Social közösségi média funkciók felhasználói élménye

Az elejétől kezdve nagyon könnyű volt mindent beállítani. Egy ügyfél hozzászólást írt a Facebook üzleti oldalamra, és azonnal megjelent az Okos beérkező fiókban.

Sprout Social - üzenetek áttekintése.

A Thread megtekintése lehetőségre kattintva tudtam válaszolni, lájkolni, hozzáadni a hozzászólót a VIP listámhoz, és kitölteni néhány további információt róluk.

Kicsit azonban megdöbbentett, hogy nem volt értesítés, amikor megérkezett a megjegyzésem. A bal oldali menüben van egy Értesítések rész, de mindig üresnek állította, függetlenül attól, hogy van-e újdonság a postafiókban vagy sem.

Sprout Social értesítések

Az első gondolatom az volt, hogy talán az érkező kommentek alapértelmezés szerint nem váltanak ki értesítéseket. Rosszul gondoltam. A beállítások azt jelezték, hogy minden interakció értesítést kell, hogy kiváltsa. Észrevettem, hogy e-maileket kapok, amikor új komment vagy bármilyen más ügyfél-interakció történik, de az értesítések üresek maradtak.

Ezután megpróbáltam üzenetet küldeni a vállalkozásomnak, és arra gondoltam, hogy ez majd mindenképpen megjelenik az értesítésekben, de tévedtem. Így hát elmentem a támogatási dokumentációhoz, és megpróbáltam kideríteni, miért nem működnek az értesítések számomra.

Kicsit zavarban vagyok attól, hogy mennyi időt töltöttem Google-ozással, támogató cikkek olvasásával és a FAQ-ok böngészésével. Végül beadtam a derekam és kapcsolatba léptem a támogatással.

A Sprout Social ügyfélszolgálattal való tapasztalatom nagyon jó volt. Az a személy, akivel beszéltem, gyorsan válaszolt és nagyon udvarias és segítőkész volt. Sajnos a problémám nem oldódott meg. Kiderült, hogy az értesítések csak a mobilalkalmazásban működnek. És mivel a Sprout Socialt Chrome-ban használtam, sem én, sem az ügyfélszolgálati képviselő nem tudott ezzel kapcsolatban semmit tenni. Azonban biztosítottak arról, hogy kérik, hogy ezt a funkciót adják hozzá az én nevemben, tehát ez a probléma lehet, hogy nem lesz ott a jövőben.

Sprout Social árak

Standard

A Sprout Social legolcsóbb csomagja havi 249 dollárba kerül, minden további felhasználó 199 dollárba havonta. Ezen a szinten beállíthat 5 közösségi profil, feladatok és CRM eszközök, iOS és Android alkalmazások, fizetett promóciós eszközök a Facebook posztokhoz és még sok mást.

Szakmai

A következő szint havonta 399 dollárba kerül, plusz minden további felhasználót havonta 299 dollárba kerül. A Sprout Social legsikeresebb csomagjával élvezheti az összes előző szint funkcióit, és korlátlan számú közösségi profil, versenyképes jelentéseket a Facebookon, Instagramon és Twitteren, a Social Commerce integrációt és még sok más lehetőséget.

Advanced

Havi 499 dollárért, plusz 349 dollárért minden új felhasználó esetén, kihasználhatja a chatbotok és az automatizálás, az üzenetek ugrásjelzői, a Twitter-kérdőívek és sok más előrehaladott funkció előnyeit.

Vállalkozás

Az árkategória megvitatásához forduljon Sprout Social értékesítési csapatához, és kérjen bemutatót. Az Enterprise csomag magában foglalja az előző kategóriából származó összes fejlett funkciót, valamint a 24/5 prioritizált ügyféltámogatást, vezető tanácsadást és különböző prémium kiegészítőket.

Konklúzió

A Sprout Social nagyszerű közösségi média-kezelő szolgáltatás, amit vállalkozások és magánszemélyek kaphatnak annak érdekében, hogy dolgozzanak az online jelenlétükön. Olyan funkcionalitások, mint a bejegyzések ütemezése, témák jelentése, tartalomkereső és mások, remek kiegészítéseket jelenthetnek a közösségi média marketing stratégiájának. Azonban nem gondolom, hogy a Sprout Socialt használnám elsődleges szolgáltatásként a helpdesk megoldás területén. Ne értsen félre, sikerülhetne, ha igazán megpróbálná. Az én véleményem azonban az, hogy a Sprout Social nagyszerű munkát végez azzal, amire tervezve lett, így talán nem a legjobb megközelítés, hogy kényszerítid a csapatját és a szoftvert valamire, ami nem erre volt kialakítva.

Mindent összevetve, a Sprout Social hihetetlenül könnyen navigálható, így még az első alkalommal használóknak sem lehetnek gondjaik a megtanulásával. Kisegítő személyzetük, valamint a dokumentáció segítőkész és hozzáértő, így még ha problémákba ütközne is, nem tart túl sokáig a megoldásuk. Sajnos a Sprout Social nem rendelkezik néhány help desk funkcióval. Ha azonban elsődleges célja a közösségi média fiókjainak hatékony kezelése, akkor ez nagyszerű megoldás lehet az Ön számára.

Gyakori problémák

Facebook API hibát kapok.

Ez a hiba akkor jelentkezik, amikor a Sprout megpróbálja posztolni az üzenetet az oldaladra, de a Facebook egyszerűen nem tudja posztolni az üzenetet. Átmeneti hibák miatt előfordulhat, hogy a Facebook nem képes kézbesíteni az üzeneteket vagy frissítéseket. Ebben az esetben a legjobb, ha közvetlenül az adott Facebook oldalára posztolja a tartalmat.

Nem tudok Twitter üzeneteket küldeni érvénytelen vagy lejárt tokenek miatt.

Ez a hiba akkor fordul elő, amikor újra kell engedélyezni a Twitter fiókját a Sproutban. Kattints a Problémák fülre a Értesítések fiókjában. Engedélyezze újra a Twitter fiókját bejelentkezéssel és kövesse a Twitter engedélyezési lépéseit.

Nem kapok értesítéseket.

A böngésző verzióban jelenleg nincs lehetőség értesítések beállítására. Azonban az iOS vagy Android alkalmazást használhatja, ahol az értesítések megfelelően működnek..

Product reviews

Learn with LiveAgent. We share articles about customer service, live chat software, call center setup, self-service support, and more!

Növekedés

Learn with LiveAgent. We share articles about customer service, live chat software, call center setup, self-service support, and more!

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Közösségi támogatás viszonyítási alap

Social media can be used by businesses to acquire potential customers, with an average of 5 unique leads captured per day. However, the conversion rate is relatively low at only 1%. Customer satisfaction levels are typically at 70%, with net promoter scores at +20 and a customer effort score at 10. Response times for social media support vary by industry, with retail and e-commerce businesses receiving more queries than SaaS or healthcare companies. The average response time is around 15 minutes for companies that use social media as their primary support channel. The average first solution time for social media queries is 24 hours, with a total resolution time of 48 hours. The average handling time for social media queries is 5 minutes, and the average cost per interaction is around $3.

Ms Alternatives Categories - Crisp Hu

Ms Alternatives Categories - Crisp Hu

The article discusses various topics related to customer service and business growth, including live chat plugins for WordPress, chatbots, integrating WhatsApp for customer support, call center dialers, brand-building tactics, VoIP phone systems, and CRM software. It also mentions a recent Twitter integration announcement and a software update for LiveAgent.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót