Freshchat chatbot áttekintés

A LiveAgent szoftvert ajánlja, amelynek létrehozása folyamatban van, és amely előnyöket nyújthat vállalkozásának. A weboldal sütiket használ, és kérést küld azok elfogadására. A csevegés funkció is rendelkezésre áll.
Freshchat chatbot áttekintés
Compare Freshchat chatbot áttekintés with other in: How Freshchat chatbot áttekintés is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
461 reviews

Innovatív chatbot megoldást keres? Fontolja meg a Freshchat-et. Ezzel a chatbottal gyerekjáték személyre szabott beszélgetéseket folytatni az ügyfelekkel. A legjobb rész? Egyszerű megtanulni és használni. Csatlakozzon hozzánk ennek a kiemelkedő platformnak a felfedezéséhez, olvassa el véleményünket!

Pricing
Starting from:
  havonta
Free trial: No
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4
Felhasználói élmény
4
Ár
3
Implementálás
5

Key takeaways

Pros

 • Szép változatosság az előfizetési csomagok között
 • Gazdag funkciók
 • Rengeteg vonzó chatbot-sablon
 • Ingyenes csomag elérhető
 • Könnyű navigáció

Cons

 • Nincs ellenőrző a helyesírási hibákhoz
 • Egyszerre több mint 1 fiók kezelése zavaró
 • Nincsenek videó kommunikációs funkciók
 • Időnként hosszú betöltési idők az eszközön

A Freshchat chatbot funkció használatának első lépései

A Freshchat egy felhőalapú ügyfél-üzenetküldő platform, amellyel a vállalkozások valós időben léphetnek kapcsolatba ügyfeleikkel különféle csatornákon, például webhelyes csevegésen, közösségi médián és mobil üzenetküldés útján. A platform számos funkciót kínál az ügyfélszolgálat egyszerűsítésére, beleértve a chatbotokat, a rögzített válaszokat és a részletes elemzéseket. Az eszköz célja, hogy javítsa az ügyfélélményt azáltal, hogy azonnali segítséget és személyre szabott támogatást nyújt. A Freshchat segítségével a vállalkozások javíthatják az ügyfélszolgálat hatékonyságát és növelhetik az ügyfelek elégedettségét.

A kezdéshez először felkerestem az eszköz webhelyét (www.freshworks.com), és feliratkoztam egy ingyenes csomagra. Két lehetőség közül választhatok – az e-mail címem vagy a Google segítségével. A gyorsabb verziót választottam – a Google-t – és továbbmentem. Így csak a cégem nevét és telefonszámát kellett megadnom adatként.

Freshchat regisztrációs lap

Határozottan kijelenthetem, hogy a Freshchat regisztrációs folyamata felhasználóbarát és elérhető, még azok számára is, akik még nem ismerik a chatbot platformokat. A legfontosabb azonban – gyorsra tervezték!

A platform átfogó utat kínál, amely végigvezeti a regisztrációs folyamaton. Ez biztosítja, hogy minden szükséges információ birtokában legyen az induláshoz. Bár a lépések könnyen áttekinthetők, a platform kezdettől fogva elég lassan működött – ez az egyetlen hátrány, amit megemlítek.

Freshchat - köszönjük a regisztrációt képernyő

A telepítési folyamat egyszerű, mindössze néhány percet vesz igénybe. Miután regisztráltam, elkezdhettem az eszköz részletesebb felfedezését. Szerintem egyáltalán nem fog problémásnak jelentkezni.

Freshchat Chatbot Funkciók és Implementációja

Sikeres fiók létrehozása után végre jobban megismerhettem a szoftvert. Az első, ami felkeltette a figyelmem, az igazán szembarát felület volt. A Freshchat nagyon intuitív kialakítású – azonnal úgy éreztem magam, mint egy hal a tengerben.

Freshchat csatornák

Az eszközt önmagában nézve számos érdekes szolgáltatást kínál a hozzám hasonló felhasználóknak. Személyes kedvenceim az elemzések (például az ügyfél-elégedettségi sáv), a GYIK rész, valamint a „tömeges műveletek” lehetőség a kapcsolataival való foglalkozás során.

Freshchat műszerfal áttekintése

Mindezeken felül pozitívan meglepett az „ajánlott szolgáltatások” rész. Ez a rész segít abban, hogy a lehető legtöbbet kihozza a csomagjából. Azt javasolja, hogy mely funkciókat érdemes/lehet kihasználni.

Freshchat - GYIK kategóriák

Ami ezeket a funkciókat illeti, azok voltak, amelyek a legnagyobb érdeklődést keltették fel bennem:

 • chat csoportok: lehetőség csoportokba rendezni a gyorsabb problémamegoldás érdekében,

 • nyitvatartási idő: lehetőség a csevegés napközbeni elérhetőségének beállítására és az ügyfelek tájékoztatására,

 • előre elkészített válasz: válaszsablonok létrehozásának módja a gyorsabb és következetesebb üzenetküldés érdekében.

Freshchat - nyitott csevegés áttekintése

Végül nagyon szerettem a különféle chatbot-sablonok sokféleségét. Bár nem sikerült megnéznem mind az 50+-et, fantasztikus volt látni, hogy nem kell a semmiből botokat létrehoznom. Remek kiegészítés.

Freshchat - a botjaim

Összességében az eszköz gazdag érdekes funkciókban, amelyeket érdemes felfedezni. Csak az aggaszt, hogy az újoncok nem találják különösen könnyen használhatónak ezt az eszközt. Ezt elsősorban azért mondom, mert nem láttam előugró útmutatókat vagy oktatóanyagokat az eszközön belül a beállításról és a funkciókról. Ennek ellenére a Freshchat egy szilárd és megbízható eszköz, amelyet tudással és tapasztalattal rendelkező emberek fejlesztettek ki.

Teljesítmény és hasznosság

A Freshchat-et próbára tettem a Facebook oldalamon. Azt kell mondanom, az eredmények lenyűgözőek voltak. Természetesen, mint minden chatbotnak, a hatékonysága egyenesen arányos a konfigurálására fordított idővel és erőfeszítéssel. A megfelelő megközelítéssel azonban egy jól megtervezett chatbot-beszélgetés számtalan órát takaríthat meg. Sőt, a következő szintre emelheti az ügyfélszolgálati játékot.

Tesztelésem során arra törekedtem, hogy kitöltsem a vakfoltokat, amelyekkel találkoztam, és rendszeresen frissítettem a csevegőmodult. Ám a Freshchat folyamatos megfigyelés nélkül is hibátlanul teljesített, és elsőrangú ügyfélszolgálatot nyújtott a Facebook oldalam minden „látogatójának”. Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy még a legkifinomultabb chatbotnak is vannak korlátai. Éppen ezért kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy egy emberi ügynök mindig rendelkezésre álljon az esetlegesen felmerülő összetett megkeresések kezelésére. Az egyik legjobb dolog a Freshchat-ban, hogy milyen könnyen használható és integrálható a meglévő támogatási rendszerébe.

Freshchat - Facebook chat

Freshchat Chatbot árazás

Igényeitől és költségvetésétől függően a Freshchat négy lehetőséget kínál. Az ingyenes csomag azok számára érhető el, akik ingyenes megoldásokat keresnek. Igen, pénzbefektetés nélkül is élvezheti a chatbot előnyeit. Azok az egyének, akik szeretnék javítani a chatbot-élményt, vegyenek részt a Freshchat fizetős árazási csomagjaiban, hogy felfedezzék annak egyedi funkcióit és előnyeit.

Free

Először is, van egy ingyenes csomag, amelyet kihasználhat. Akár 100 kampánynévjegyhez biztosít hozzáférést. Funkciói közé tartoznak a chatbotok, a chatbot elemzések, a beérkező levelek nézetei, a témák, a csoportok és egyebek. Mivel ez egy ingyenes csomag, a funkciók sokfélesége meglehetősen széles.

Growth

Következő a Growth csomag. Havonta számlázva, ügynökönként 18 dollárba fog kerülni. Ez a csomag mindent kínál, amit az ingyenes, néhány kiegészítéssel. Példák: havi 2000 ingyenes botmunka, GYIK, felhasználói események és idővonalak, SMS-ek és WhatsApp üzlet – hogy csak néhányat említsünk.

Pro

Ha úgy érzi, hogy a Growth csomag nem elégséges az Ön igényeinek kielégítésére, bármikor választhatja a Pro-t – ügynökönként havi 47 dollárért, havi számlázási alapon. A Pro csomag hozzáférést biztosít minden már említetthez. Ezen felül olyan funkciókat is élvezhet, mint az élő fordítás, az automatikus megoldás és a beszélgetési API-k.

Enterprise

Végül valami azoknak, akik még többre éheznek – az Enterprise csomag. Ez a legfejlettebb az összes szint közül, és ügynökönként havi 83 dollárba kerül. Mit várhat tőle? Ilyenek például az engedélyezett domainek, a felhasználói hitelesítés és az 500 kampány névjegy.

Freshchat árazás

Konklúzió

Összefoglalva értékelésemet összegyűjtöttem néhány utolsó megjegyzést a Freshchat szoftverrel kapcsolatban. Általánosságban elmondható, hogy ez egy olyan eszköz, amelyet érdemes felfedezni, ha valami olcsót, kényelmeset és gyorsan megvalósíthatót keres. Ha Ön számos chatbot-sablon és gazdag funkció rajongója, a Freshchat az Ön számára készült eszköz.

A hátrányokat tekintve csak kettőt kell megemlítenem. Először is, ez meglehetősen drágává válhat, mivel a cég „ügynökönként” számít fel. Tehát ha nagy csapata van, ez egy kis kiadást jelenthet. Sőt, az eszköznek időnként tovább tarthat a válaszadás. Nem vagyok benne biztos, hogy hiba okozza-e a problémát, a szerver túlterhelése vagy más probléma. Összességében úgy gondolom, hogy ez egy olyan megoldás, amelyet érdemes kipróbálni – van 21 napos próbaverzió és örökké ingyenes csomag is, szóval miért ne?

Gyakori problémák

Nehezen igazítom a Freshchat chatbotomat a Facebook Messengerhez

Ha testre szeretné szabni Freshchat chatbotját a Facebook Messenger számára, először lépjen a „csevegőbotok” részre. Ezután válassza ki a testreszabni kívánt chatbotot. Ezt követően különféle lehetőségeket fog látni a bot felépítésére, konfigurálására és beállítására. Az „előnézeti” funkcióval menet közben irányíthatja a haladást, és bármikor visszavonhatja a chatbot közzétételét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem adott ki hibás botot.

Problémáim vannak az első Freshchat chatbotom létrehozásával a Facebook Messengerben

Az első chatbot létrehozásához a Facebook Messengerhez a Freshchat használatával, csatlakoztassa Facebook oldalát a szoftverhez. Ha ez megtörtént, lépjen a „chatbot” fülre a felhasználói felületen. Innentől elkezdheti a chatbot beállítását. Készíthet egyet a semmiből, vagy használhat meglévő sablonokat.

Product reviews

Learn with LiveAgent. We share articles about customer service, live chat software, call center setup, self-service support, and more!

Növekedés

Learn with LiveAgent. We share articles about customer service, live chat software, call center setup, self-service support, and more!

Ms Alternatives Categories - Crisp Hu

Ms Alternatives Categories - Crisp Hu

The article discusses various topics related to customer service and business growth, including live chat plugins for WordPress, chatbots, integrating WhatsApp for customer support, call center dialers, brand-building tactics, VoIP phone systems, and CRM software. It also mentions a recent Twitter integration announcement and a software update for LiveAgent.

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

Reviews - Kozossegi Media Ugyfelszolgalati Szoftverek Attekintese - Reamaze

A Re:amaze egy ügyfélszolgálati jegykezelő rendszer, melynek atizálási funkciói közé tartoznak a válaszsablonok, munkafolyamatok, ügyfél szolgáltatások és robotok. A közösségi média funkciói elég jók és megbízhatóak számos integrációval. Az árazási csomagok között van egy alap ajánlat, amely korlátlan e-mail postafiókot, élő csevegést és közösségi média csatornákat tartalmaz. Azonban a funkcionalitás az elmúlt évekhez képest kissé elavultnak tűnik.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót