Minden iparágban értékes

Fedezze fel, hogyan javíthatja a LiveAgent az eSport üzletét.

 • ✓ Nincs beállítási díj
 • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7
Általuk használt
Forbes logo
airbus logo
Slido green logo

Fokozza az érdekképviseletet

Hozzon létre egy pozitív ügyfélélményt, amely az ügyfeleket beszéltetni fogja.

24%

Csökkentse a válaszidőket

Javítsa az első válaszadási arányokat az automatizált jegyirányítással.

37%

Csökkentse a jegy mennyiségét

Csökkentse a támogatási jegyek beáramlását egy tudásbázissal.

Industry background

Help desk szoftver az eGaming és az eSport számára

A fogyasztói kereslet, a technológiai innováció és az új terjesztési stratégiák, gaming és eSport-piacok gyorsan növekednek. A piaci réstől a szórakozás mainstream formájává válnak a világ minden táján.

A LiveAgent help desk szoftver segítségével az eGaming és az eSports kulcsfontosságú szereplői – beleértve a játékfejlesztőket és a kiadókat, a streaming vállalatokat, a csapattulajdonosokat és az influencereket – fokozhatják az ügyfélszolgálatukat, javíthatják a játékosok közösségének tapasztalatait, javíthatják a felhasználói kommunikációt és versenyelőnyt szerezhetnek.

Forbes logo
airbus logo
Slido green logo
Nascar logo
eSky logo
USC logo
video game controller headphones boy and girl

Mi az az eGaming és eSports?

Az eGaming és az eSport meghatározása általában nagyon hasonló és a két kifejezés gyakran átfedésben van. Az eSport (más néven elektronikus sport, e-sport vagy versenyképes játék) többjátékos videojáték-versenyeket szervez profi játékosok között, míg az eGaming (elektronikus játék vagy e-játék) hivatalosan szankcionált versenyeken kívül zajlik, és pusztán szórakoztató célokat szolgál.

Az Y generáció által hajtott eSport és eGaming ipar óriási növekedésnek indult az elmúlt években. A Global Esports Piaci jelentése szerint a globális eSport bevételek 1.1 billiárd euróra nőnek 2020-ban, míg az eSport teljes közönsége 495.0 millió emberre nő. Az Esports Ecosystem jelentésből az is kiderült, hogy az előrejelzések szerint a globális eSport piac 2023-ra meghaladja az 1.5 billiárd eurót.

Hogyan profitálhatnak az eGaming és az eSports vállalkozások a help desk szoftverből?

Továbbfejlesztett ügyfélszolgálat

Több automatizálási és csapat-együttműködési funkcióval egyetlen támogatási probléma sem marad figyelmen kívül, vagy megoldatlanul.

Megnövekedett jegyelterelés

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy széles körű önkiszolgáló képességekkel megtalálják a válaszokat a kérdéseikre és megoldják a támogatási problémákat saját maguknak, a nap 24 órájában.

Fokozott felhasználói elkötelezettség

Növelje az elkötelezettséget azáltal, hogy a felhasználókat bevonja az ügyfélfórumokba, ahol kapcsolatba léphetnek más társaikkal és tapasztalatokat cserélhetnek.

Nyújtson kiváló szolgáltatást a játékélmény részeként

Könnyedén kezelheti a játékosai közösségeit és kiváló felhasználói támogatást nyújthat az eGaming és az eSports iparágaknak szánt hatékony ügyfélszolgálati szoftveres megoldással.

social notifications - illustration

Többcsatornás felhasználói támogatás

Függetlenül attól, hogy a játékosok milyen csatornákat használnak az ügyfélszolgálat eléréséhez – e-mail, hang, webes űrlapok, élő csevegés vagy közösségi média -, az összes támogatási kérelmet automatikusan átviszik a jegyekbe és biztonságosan tárolják az egyetemes postaládában. Minden jegy könnyen elérhető egyetlen irányítópultról, hogy a help desk csapata könnyebben kezelhesse őket.

Hatékony jegykezelési funkciók

A gyors és hatékony jegymegoldás biztosítása érdekében a LiveAgent robusztus jegykezelési funkciók teljes skáláját kínálja, beleértve az intelligens jegyelosztási lehetőségeket, a munkafolyamat automatizálását, az előre megírt válaszokat és sablonokat, az SLA menedzsmentet, a csapat együttműködési eszközeit, az egyszerű felelősségkezelést, a jegyek szétválasztástát és összevonását, beépített CRM-et az ügyfelek információival, jelentéseket, elemzéseket és még sok mást.

Create Ticket in LiveAgent
quick quality customer service through live chat

Valós idejű élő chat

A valós idejű támogatási kérelmek egyszerű kezelése az élő csevegés engedélyezésével. Nyújtson azonnali támogatást a játékosoknak a játékélmény megszakítása nélkül. A LiveAgent élő csevegője – a piacon a leggyorsabb csevegő widgettel – egyaránt tartalmaz általános és egyedi szolgáltatásokat, például több csevegési útválasztási lehetőséget, proaktív csevegési meghívókat, online látogatófigyelést és egyebeket.

A közösségi média integrációi

Könnyedén integrálja közösségi oldalait az ügyfélszolgálattal és tartsa a kapcsolatot a közösségi csatornákon keresztül elérhető felhasználókkal. A LiveAgent zökkenőmentesen kapcsolódik a Facebookhoz, a Twitterhez és az Instagramhoz. Az integrációk lehetővé teszik a közösségi média üzeneteinek, megjegyzéseinek és megemlítéseinek figyelemmel kísérését és megválaszolását az ügyfélszolgálat adminisztrációs paneljén anélkül, hogy váltania kellene a fiókok között.

How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent
LiveAgent knowledge base

Tudásbázis és GYIK

Hozzon létre egy GYIK-kel ellátott tudásbázist, amely a felhasználók számára hatékony önkiszolgáló felületet biztosít, ahol gyorsan és egyszerűen megtalálhatják a keresett válaszokat. A LiveAgent kifinomult tartalom-közzétételi eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén készíthet hasznos tartalmat és feljogosíthatja a játékosokat, hogy segítsenek magukon, akkor is, ha az ügyfélszolgálati csapat nincs online.

Ügyfél-önkiszolgáló portál

Növelje felhasználói önkiszolgálói élményét egy átfogó ügyfélportálon, amely felhasználói fórumot tartalmaz, ahol a játékosok kapcsolatba léphetnek és segíthetik egymást, megoszthatják a játékkal kapcsolatos tippeket és trükköket, valamint saját tapasztalataikat. Engedélyezheti a visszajelzések és javaslatok gyűjtését is, hogy betekintést nyerhessen a játékosok véleményébe, preferenciáiba és elvárásaiba.

woman behind computer organizing support documentation

Több ügyfélszolgálat a felhasználói támogatás javítása és a csapat produktivitásának megőrzése érdekében

Egyszerűsítsen minden támogatási kérelmet a csapatának könnyed munkafolyamattá, miközben személyre szabott támogatási élményt nyújt a felhasználók számára.

customer filter - illustration

Automatikusan ossza szét a jegyeket az előre meghatározott szabályok alapján, hogy a felhasználók mindig a megfelelő ügynökökhöz kapcsolódjanak. Olvasson tovább…

IT ticketing system - Canned responses in LiveAgent

Válaszoljon gyorsabban a kérésekre és támogasson több felhasználót előre definiált válaszokkal és sablonokkal. Olvasson tovább…

woman designing website

Hozzon létre és szabja testre a többmárkás támogatási portálokat, mindegyik egyedi tervezéssel, beállításokkal és tartalommal.Olvasson tovább…

customer FAQ - illustration

Engedélyezze a keresési widgetet, amely automatikusan valós idejű javaslatokat generál a kapcsolódó tartalmakra a tudásbázisában. Olvasson tovább…

Mobile application - illustration

Telepítsen Android vagy iOS alkalmazásokat a felhasználói kérdések megválaszolására, miközben távol van az irodai asztaltól. Olvasson tovább…

connected world map

Engedje meg, hogy a felhasználók és az ügyfélszolgálati munkatársak az anyanyelvüket használják. A LiveAgent jelenleg több, mint 40 nyelvet támogat. Olvasson tovább…

Mi teszi az ügyfélszolgálati szoftverünket a megfelelő választássá?

Legtöbbet értékelt és #1 besorolású

A LiveAgent volt a legtöbbet értékelt és #1 besorolású kisvállalkozásoknak szánt help desk szoftver 2019-2020-ban.

21 ezer vállalat által preferált

Különböző iparágakban több, mint 21 000 vállalkozás választotta a LiveAgent-et az ügyfélszolgálati igényeihez.

Több, mint 180 funkcióval rendelkezik

Több, mint 180 funkcióval és több, mint 40 integrációval, valamint végtelen testreszabással az eszköz könnyen alkalmazkodik az üzleti igényekhez.

Válasszon egy olyan díjcsomagot, amely a legjobban megfelel a vállalkozásának

A kulcsfontosságú e-sport és eGaming iparág szereplői közül néhányan már részesülnek a LiveAgent help desk jegyszoftver használatából. Miért nem csatlakozik hozzájuk? Válasszon 4 különböző díjcsomag közül – beleértve az ingyeneset is – egyszerű és átlátható árazással. Fizessen menet közben, nincs rögzített szerződés vagy rejtett díj, mondja le, vagy frissítse a csomagján, amikor csak szüksége van rá.

9 $ hónap

Small üzleti

 • Korlátlan jegyelőzmény
 • 3 email cím
 • 3 kapcsolatfelvételi űrlap
 • 1 API kulcs
$29 hónap

Medium üzleti

 • Minden a Smallban, plusz
 • 10 email cím
 • 3 élő chat gomb
 • Osztályok vezetése
$0 hónap

Ingyenes

 • 7 napos jegytörténet
 • 1 email cím
 • 1 chat gomb
 • 1 kapcsolatfelvételi űrlap

Takarítson meg többet a LiveAgent segítségével

Elemezze és hasonlítsa össze a LiveAgentet a különböző ügyfélszolgálati megoldásokkal, és válasszon olyat, amelyik a legrelevánsabb funkciókkal rendelkezik az Ön iparága számára és a legjobb áron van.

Kapcsolódó cikkek ehhezÜgyfélszolgálati Szoftver az eGaming & eSport ipar számára
A nagyszerű ügyfélszolgálat a jobb Help Desk szoftverrel kezdődik. Tekintse meg a LiveAgent előnyeit, és 5 perc alatt kezdje el használni.

Nyújtson kiváló ügyfélszolgálatot.

A LiveAgent egy ügyfélszolgálati szoftver, amely gyors és egyszerű implementációval rendelkezik. Az elérhető legjobb ügyfélszolgálatot nyújtja a hét minden napján, a nap 24 órájában. A Post Affiliate Pro pedig egy vezető tagfelvevő nyomon követési szoftver, amely több mint 30 ezer vállalat által használt.

Fedezze fel a piacon elérhető legjobb help desk szoftverek válogatását. Válassza ki az ideális help desk szoftvert webhelyéhez, és emelje a magaslatba ügyfélszolgálatát.

Help desk szoftver

A Front ügyfelei különböző cégek nagy hatású csapatai használják a Frontot, beleértve az Instructure-t, a Culture Amp-et és a Morningside-ot. Az árak három opciót kínálnak, és regisztrálhat egy 7 napos ingyenes próbaverzióra. A HubSpot Service Hub a legjobb ügyfélszolgálati szoftver, több mint 120 országban működik, és több mint 100 000 elégedett ügyfelet szolgál ki. A LiveAgent vs. Front összehasonlítás részletesen elemzi a két szoftver funkcióit. A megfelelő ügyfélszolgálati szoftver kiválasztásához alapos tanulmányozásra és kritikus szemléletre van szükség. A jövőbeli tervek figyelembevétele fontos, valamint a próbaidő teljes kihasználása és az esetleges kedvezmények kihasználása. A LiveAgent ügyfélszolgálati szoftver összehasonlításban kiemelkedőnek bizonyul, és számos előnyt kínál a vállalatok számára.

A magyar LiveAgent megosztott vállalati postafiókot kínál, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy elosszák a nem elérhető ügynökök terhelését. Tudjon meg többet a LiveAgent további előnyeiről.

Jólét megteremtése az ügyfélsiker szoftverrel

Teljes mértékben többnyelvű ügyfélelégedettség szoftver, mely lehetővé teszi a munkatársaknak az anyanyelvük használatát ügyfelekkel való kommunikációban. A LiveAgent számos funkciót és integrációt kínál, valamint ingyenes próbaverziót.

A LiveAgent támogatás dokumentációs szoftverével könnyedén létrehozhat átfogó tudásbázist a támogatási dokumentációt hogy létrejöhessen az önkiszolgálás.

Hozzon létre tudásbázist magyar támogatási dokumentáció segítségével

A jól megírt támogatási dokumentáció segíti az ügyfeleket és támogatási csapatot. Az átfogó tudásbázis növeli a vásárlói elégedettséget. A LiveAgent az egyik legtöbbet értékelt ügyfélszolgálati szoftver Magyarországon, amely számos funkcióval és integrációval rendelkezik.

Bővítse támogatási képességeit a LiveAgent önkiszolgáló szoftverportáljával. Lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy önállóan oldják meg a problémákat - a nap 24 órájában.

Önkiszolgáló Szoftver

A LiveAgent hatékony ügyfélszolgálati szoftver, mely számos technikai segítséget nyújt, és integrációs kérelem sablonokkal könnyen integrálható. Az önkiszolgáló szoftverportál segít az ügyfeleknek önállóan megoldani problémáikat, míg a LiveAgent számos funkcióval és integrációval rendelkezik. Az ingyenes próba lehetőséget biztosít az érdeklődőknek.

Az ügyfélportál szoftver az egyik legjobb módja annak, hogy egy vállalat megmutassa ügyfélközpontú megközelítését. Ismerje meg a mai piacon elérhető 25 legjobb ügyfélportál szoftvert.

A 25 legjobb ügyfélportál szoftver

A LiveAgent a legjobb ügyfélportál szoftver, több mint 200 funkcióval. Könnyen használható, biztosítja a jegykezelést, élő csevegést és call center funkciókat. Kiváló ár-érték arányú választás minden méretű vállalkozás számára.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

Start Free Trial x