Élő chat utazási és szállásipar számára

Nyűgözze le ügyfeleit, és növelje elégedettségüket.
 • ✓ Nincs beállítási díj   
 • ✓ Ügyfélszolgálat 24/7    
 • ✓ Nincs szükség bankkártyára    
 • ✓ Bármikor lemondhatja
Fejléc animáció
Helpdesk szoftver

Gazdasági vagy politikai válság idején is az utazási ipar mindig visszatért és továbbra is vonzotta az utazókat. Az, hogy az utazási ágazat az egyik legjövedelmezőbb iparágként került előtérbe, a technológiai innovációra helyezi a hangsúlyt.

Bármely célállomáshoz utazás könnyebben elérhető és megfizethetőbb, mint valaha. A közösségi médiával az emberek bárkivel kapcsolatokat köthetnek globálisan, ami gyakran arra készteti őket, hogy csomagoljanak be egy bőröndbe, és induljanak útnak a világ felfedezésére.

Az üzleti világ az utazás révén terjeszkedik és szerez ügyfeleket a tengerentúlon. De az utazókban közös a szabadidő és a kényelem vágya is, amikor a következő úti célról döntenek, vagy amikor a szállodát foglalják.

Az élő chat lehetővé teheti ezt és még sok mást.

Be van kötve? Gyerünk.

Mi az élő csevegés?

Az élő chat egy egyszerűen használható, de értékes kommunikációs eszköz az ügyfél és az ügyfélszolgálati képviselő közötti azonnali üzenetküldéshez – teljesen böngészőalapú, amelynek célja az ügyfelek kérdéseinek hatékony és valós idejű megválaszolása.

Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo

Miben különbözik az élő chat a telefonos és az e-mailes támogatástól?

Az élő csevegésnek jelentős előnyei vannak a telefonos és e-mailes támogatással szemben.

 • Csökkentett várakozási idő
 • Valós idejű beszélgetés
 • Teljesen testreszabható, hogy tükrözze a márka imázsát
 • Felhasználóbarát
 • Költséghatékony
 • Böngésző alapú
 • A legkevesebb igényelt vevői erőfeszítés

Bár a telefonos és e-mailes támogatást továbbra is széles körben használják, a statisztikák önmagukért beszélnek. Az ügyfelek több mint 60% -a szívesebben használja a csevegést annál, hogy a hagyományos csatornákon keresztül kapjon válaszolt kérdéseire, ami nem kizárólag az évezredes generációnak köszönhető. Az 55 éves vagy annál idősebb emberek 45% -a megerősítette, hogy legalább egyszer használt már webhelyen élő chatet.

Hasznos az élő chat az utazási irodák számára?

Az utazás nagy és dinamikus piac. Évente emberek milliói utaznak szerte a világon, néhányan többször is. E potenciális vagy gyakori utazók mindegyike megérdemel vigasztaló és felhasználóbarát online segítséget, amelyet az ügynökség nyújthat.

Az élő csevegést pontosan erre a célra tervezték.

Régebben hosszú folyamat volt mind az ügyfelek, mind az utazási irodák számára a foglalás megszervezése, és legtöbbször egy ügynökség meglátogatását igényelte. Az online keresők népszerűsége megfordította ezt a folyamatot.

Az utazási ipar a technológia egyik leggyorsabban fejlődő iparágává vált, világosan meghatározott digitális stratégiával. A modern utazók vevői elégedettségének teljes kihasználása érdekében az élő csevegés ideális választás az utazási ágazaton belüli kommunikációhoz az ügyfelek és az utazási irodák számára egyaránt.

Hogyan használják az utazási irodák az élő csevegést?

Tagadhatatlan, hogy az élő csevegés jelentős hatással van az ügyfél döntéshozatalára. De az ügyfél döntése arról, hogy például megvásárol-e egy csomagot az ügynökségtől, az az utazási iroda képviselőjének készségétől és szakmai megközelítésétől függ.

Minden út elején van egy ösztönzés az utazásra. Akár személyes, akár munkával kapcsolatos okokból az ügyfelek az utazási vagy szállítási irodát választják annak alapján, hogy miként tudnak megfelelni elvárásaiknak.

Az élő chat nem csak az első alkalomkor, hanem a szezonális utazók számára is fontos. Ha korábban még nem tették meg, akkor az élő csevegés megvalósításának innovációja lehetővé teszi a vállalat imázsának újragondolását az ügyfél szemében, ezért még nagyobb elkötelezettséget vált ki.

Az utazási irodák számára az élő csevegés a támogatás, promóció és megtérés hatékony eszközét jelenti. A helyes élő chat illemszabályok betartásával az ügynökök emberi interakciót és kellemes élményeket nyújthatnak a leendő ügyfeleknek és a rendszeres ügyfeleknek.

The key is to set realistic expectations, and then not to just meet them, but to exceed them – preferably in unexpected and helpful ways.

Richard Branson – Founder of the Virgin group


Az élő chat tele van olyan funkciókkal, amelyek segíthetnek az ügynököknek felejthetetlen utazási élményt nyújtani.

Minden csevegés jegyekké konvertálódik, és egy univerzális, megosztott postaládába lesz lementve. Bármely hozzáféréssel rendelkező ügynök megkeresheti bármely ügyfél profilját vagy a beszélgetések előzményeit.

LiveAgent-Univerzális-postafiok
Példa az univerzális postaládára (kattintson a nagyításhoz)

Változatos, előre beállított dizájnok a chat gombok és a dokkoló ablakok galériájában, vagy egy vadonatúj widget létrehozásának lehetősége.

Chat gomb galéria
Példa egy csevegés gombgalériájára (kattintson a nagyításhoz)

Előugró üzenetek, amelyek megnövelhetik a megtérülést. Az ügynökök egyszeri vagy többszörös meghívókat hozhatnak létre, és a vásárlási folyamat során eligazíthatják a potenciális ügyfeleket.

Csevegési meghívó galéria az Élő csevegő szoftverben - LiveAgent
Példa a csevegési meghívóra (kattintson a nagyításhoz)

Felugró üzenetek, amelyek megnövelhetik a megtérülést. Az ügynökök egyszeri vagy többszörös meghívókat hozhatnak létre, és a vásárlási folyamat során eligazíthatják a potenciális ügyfeleket. Az élő csevegés látogatóinak jelenlegi URL-jének figyelemmel kísérésével a jól időzített meghívók promóciós utazási csomagokat, utazási ajánlatokat vagy egyéb személyre szabott utazási javaslatokat is kínálhatnak. A LiveAgent csak akkor engedélyezi a proaktív csevegési meghívások használatát, ha elegendő rendelkezésre álló ügynök van.

Online jegyelőzmények az ügyfélszolgálati szoftverben - LiveAgent
Példa az aktuális URL funkcióra (kattintson a nagyításhoz)

Opcionális, de hasznos funkció az ügynökök számára, akik egy lépéssel előrébb akarnak lenni az ügyfeleknél. Az ügynök megfigyelheti, hogy mit ír az ügyfél, és előkészítheti a választ, mielőtt az ügyfél elküldené azt.

Valós idejű gépelés
Példa a valós idejű gépelési nézetre (kattintson a nagyításhoz)

A sablon válaszok előre definiált rövid szöveges válaszok segítségével egyszerűsítik a munkafolyamatot, és tárolják őket későbbi használatra.

Sablon üzenetek
Példa sablon üzenetekre (a nagyításhoz kattintson)

Egy csevegési napló, ahol az előző beszélgetés részletei vannak tárolva.

Csevegési előzmények funkció a LiveAgentben
Példa a csevegési előzményekre (kattintson a nagyításhoz)

Az ügynökök vagy a csevegési adminisztrátorok három előre meghatározott választási lehetőség közül választhatnak a gyors és pontos kommunikáció érdekében:

 • Véletlen hozzárendelés
 • Jelzés mindenkinek
 • Maximális kihasználtság
Chat továbbítása
Példa a chat továbbítására (kattintson a nagyításhoz)

A sor maximális hossza a chat gomb beállításában állítható be, és a küszöb elérésekor automatikusan elrejti a modult a webhelyről, hogy javuljon az ügyfelek várakozási ideje.

A sor maximális hossza
Példa a sor maximális hosszára (kattintson a nagyításhoz)

Az ügyfelekkel folytatott külső csevegéshez hasonlóan az élő chat lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy azonnali üzeneteket küldjenek egymásnak. A belső csevegéseket csak a feladó és a címzett láthatja.

Belső csevegés
Példa a belső csevegésre (kattintson a nagyításhoz)

A címkék manuálisan vagy automatikusan hozzáadhatóak bizonyos szavakhoz vagy kifejezésekhez, így egyéni munkafolyamatot hozhat létre az egyes ügynökök számára.

Címkék-Funkció-LiveAgent
Példa címkékre (kattintson a nagyításhoz)

Lehetővé teszi az ügyfelek részéről történő visszajelzést, valamint az ügynök hatékonyságának rangsorolását vagy az általános elégedettséget a csevegéssel.

Ügynökök rangsorolása
Példa az ügynökök rangsorolására (kattintson a nagyításhoz)

Különböző típusú utazási irodák előnyei

Az élő chat a LiveAgent mindencsatornás ügyfélszolgálati szoftverének része, és további funkciókat is kínál, amelyek előnyösek a különféle utazási irodák számára.

 • Vállalati utazási iroda

Tegyük fel, hogy egy vállalatnak van egy meghatározott vállalati utazási politikája az utazó alkalmazottaira, például repülőjegyekre, légitársaságokra, szállodákra, autókra. A LiveAgent beépített CRM rendszere mindezeket a követelményeket képes tárolni, ami bárki számára hozzáférhető.

 • Szabadidős utazási iroda

Az ügynök csevegés útján csatolhat és küldhet dokumentumokat, például vízumkötelezettséget az új országba szabadidős céllal utazó ügyfeleknek.

Az ügynök csevegés útján csatolhat és küldhet dokumentumokat, például vízumkötelezettséget az új országba szabadidős céllal utazó ügyfeleknek. Ha egy ügyfél nyitvatartási időn kívül szeretne kapcsolatba lépni az ügynökséggel, kitöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapot, amelyet az interneten keresztül egy adott ügynökhöz vagy csapathoz rendelnek. A chat gomb a különböző piacok nyelveihez is igazítható.

 • Online utazási iroda

Hasonló a többi ügynökséghez, de más az automatizálás terén. Az online automatizálásnak köszönhetően az online ügynökségek profitálhatnak az élő csevegésből olyan automatizált funkciók segítségével, mint a szabályok , a csevegések hozzárendeléséhez az érintett osztályokhoz.

Travel and Accommodation Industry Solution

Learn how multi-channel help desk software benefits Travel and Accommodation industry

Hogyan lehet integrálni az élő chatet a webhelyére?

Az élő chat gomb integrálása nem is lehetne egyszerűbb. Az egyetlen követelmény egy rövid HTML-kód másolása és beillesztése a LiveAgent-fiókjából a webhelyére, és kész is. Nincs szükség további szoftverek letöltésére, de támogatott a külső szoftverekkel vagy alkalmazásokkal való integráció.

https://www.youtube.com/watch?v=GO4rPDffDew

Melyek az élő chat biztonsági jellemzői?

Az adatvédelem és a fiókbiztonság alapvető fontosságú téma mindenki számára, aki online irányítja és folytatja vállalkozását. A LiveAgent sem különbözik. Íme néhány a legfontosabb biztonsági funkciók közül.

Tudásbázis

Ha többet szeretne megtudni, keresse fel tudásbázisunkat további információkért.

Enhance the travel experience for your customers

Start a free-14 day trial, no credit card required

FAQ

What is live chat?

Live chat is a browser-based communication tool for instant messaging between the client and the customer service representative in real-time.

How is live chat different from phone and email support?

Live chat offers features and improvements for a more streamlined customer experience than phone or email - Real-time conversation, Fully customizable, User-friendly, Cost-effective, Browser-based, Lowest required customer effort.

Is live chat useful to travel agencies?

Live chat is a convenient way for travelers to have their travel inquiries administered instantly and effortlessly.

How should travel agents use live chat?

Travel agents can utilize several different features for an enhanced user experience: Universal inbox, Customizable chat button, Proactive chat invitations, Real-time typing view, Canned responses, Chat overview, Chat history, Chat distribution, Internal chat, tags and Post chat survey

Benefits for different types of travel agencies

Built-in CRM, contact forms, multilingual options, or rules are some of the beneficial features available to any travel agency

How to integrate live chat to your website?

Fully supported native integration. Quick copy and paste of an HTML code, and you can chat immediately.

What are live chat's security features?

Core security features are BAN IPs, 2-step verification, HTTPS Encryption, Multiple Data Centers, GDPR.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Közösségi támogatás viszonyítási alap

Vállalkozások a közösségi média segítségével próbálják megoldani problémáikat, termékeiket népszerűsíteni és kérdésekre válaszolni. Az átlagos vállalatnál napi öt unique leadet rögzítenek, de a konverzió viszonylag alacsony, mindössze 1%. A közösségi médiát támogatásért használó ügyfelek elégedettek a kapott szolgáltatással, az átlagos ügyfél-elégedettségi pontszám 70%. A közösségi média válaszideje átlagosan három óra a Twitteren és a Facebookon, de öt perc AHT az ügynökök válaszidejére, a kapcsolatonkénti költség pedig 3 dollár. A közösségi médiát körülbelül 10 új jegy generálja, és az ügyfelek mindössze 1% fordulnak hozzá, miután más csatornákon sikertelenül próbálkoztak.

A részlegjelentés részletes betekintést nyújt önnek egy adott osztály teljesítményéről. Hatékonyan átláthat mindent.

Részlegekre vonatkozó jelentések

A márka szószólója lehet egy híres személy vagy alkalmazott, aki terjeszti a márkát. Az időkövetési eszközök áttekintést nyújtanak az egyén és a csapat produktivitásáról és hatékonyságáról, segítenek az problémák azonosításában és egyszerűsítésében. A LiveAgent beépített időkövetése nyomon követi az ügynökök időtöltését.

Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Jegykezelő viszonyítási alap

Az ügyfelek elégedettsége kulcsfontosságú a márkahűség szempontjából. Az átlagos vállalatnak tíz ügyfélszolgálati ügynöke és tíz ügyfélszolgálati osztálya van. Az ügyfélszolgálati benchmarkok azt mutatják, hogy az átlagos jegyátadási arány 0,5 körüli a help desk rendszerrel rendelkező cégeknél, és 1-2 az ilyen rendszerrel nem rendelkező cégeknél. Az elégedettségi statisztikák magasak, de a magas elégedettségi ráta ellenére minden harmadik vásárló egyetlen rossz élmény után is lemondhat az általa szeretett márkáról. A gyors válasz adását és a hatékony jegykezelést szükségesnek tartják.

Az ügyfélszolgálati élmény a vállalat és ügyfelei közötti ügyfélszolgálati interakció eredménye, amikor az ügyfélszolgálati képviselők megpróbálják megoldani az ügyfelek problémáit.

Ügyfélszolgálati élmény

A közösségi média fontos szerepet játszik az online marketingben, növeli a márkafigyelem és az értékesítések számát. Az ügyfélszolgálati támogatásnak nagy jelentősége van, és az ügyfélszolgálati chat funkció segíthet az elégedettség és az értékesítések növelésében. A LiveAgent kínál megoldásokat ezen a területen. Tervezett sablonok is segíthetik a vállalkozásokat a hatékony válaszadásban.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.

×
Foglaljon le velünk egy hívást, és fedezze fel, hogy a LiveAgent milyen előnyöket nyújthat vállalkozása számára.

Több időpontban is elérhetőek vagyunk

Foglaljon le egy demót