A legjobb contact center szoftver
Vélemények

A legjobb contact center szoftver

Oliver Stasinszky

Oliver Stasinszky


Utoljára módosítva December 8, 2021 -nél 1:43 pm

Bizonyos technológiai megoldások megzavarják az iparágak bizonyos folyamatait. A Contact Center szoftver a kevés kivétel egyike. Bár megnyitja az ajtókat a különböző fejlesztések előtt, nem tartalmaz hosszú követelménylistát és hosszú végrehajtási időszakot.

Tekintettel arra, hogy a contact center szoftveripar virágzik, a piacot elárasztják a különböző márkák mindenféle megoldásai.

Szóval, hogyan válassza ki a megfelelőt?

A Contact Center szoftver javíthatja és racionalizálhatja a bejövő és kimenő kommunikációt. Egy ilyen fontos üzleti döntés meghozatalához a lehető legtöbb információhoz kell hozzáférnie.

Itt mindent megtudhat a contact center szoftverekről, a piacon elérhető legjobb megoldásokról, és arról, hogy minden megoldás egyedivé válik az Ön vállalkozása számára.

Mi az a contact center?

A vállalkozások többsége napi rendszerességgel foglalkozik nagyszámú telefonos megkereséssel. A telefonos lekérdezések teljes körű irányítása és ezen folyamatok ésszerűsítése érdekében a vállalatok gyakran központi irodát telepítenek. Ezzel elérkeztünk a kapcsolattartó központ definíciójához:

“A Contact Center egy üzleti iroda, amely telefonos megkeresések fogadására és továbbítására szakosodott.”

A contact center gyakran több hívásközpontot is magában foglal. Miközben kezelik az ügyfelek telefonos kérdéseinek fogadását és továbbítását, kezelhetik és feldolgozhatják az ügyfelek által létrehozott egyéb kapcsolattartási típusokat is. Ide tartoznak a közösségi média interakciók, az élő csevegés, a fórumok, a videohívások és az e-mail.

Ami a telefonközpontokat illeti, két lehetőség közül választhat: bejövő hívásközpont és kimenő hívásközpont.

A bejövő hívásközpont célja a bejövő hívások fogadása az ügyfelektől. Az ügyfélszolgálati csapatok általában ezt a típusú call centert használják. Feladatuk, hogy figyelemmel kísérjék a helyzetet, és átvegyék a hívásokat azoktól az ügyfelektől, akik termék- vagy szolgáltatási problémákat tapasztalnak, vagy bármilyen kérdésük van.

A kimenő call center a fogyasztók felé irányuló kimenő hívások kezelésére szolgál. Ellentétben a bejövő hívásközpontokkal, amelyek érdeklik a támogató csapatokat, a kimenő segít az értékesítési csapatoknak. Az értékesítési vezetők a kimenő call centerek segítségével tájékoztatják a potenciális és meglévő ügyfeleket az új ajánlatokról és egyéb fontos információkról. Ezeket a központokat a piackutatás ésszerűsítésére és a fogyasztók felmérésére is használják.

A rengeteg telefonos megkeresés miatt sok vállalat úgy dönt, hogy bevezeti a contact center szoftvert. Ez egy kapcsolatközpont megoldás, amelyet azért hoztak létre, hogy a vállalatok lépést tudjanak tartani a bejövő és kimenő ügyfélkommunikáció nagy mennyiségével. Gyakran támogatják a különböző kommunikációs csatornákat, amelyek segítik a vállalatokat a bejövő és kimenő kommunikáció központosításában.

Végül a kapcsolattartó központ szoftvere lehet helyszíni vagy felhőalapú kapcsolatközpont. A helyszíni contact center szoftver telepítve van a vállalat szervereire. A felhőalapú kapcsolatközpont szoftver egy távoli szerverfürtön található, népszerű nevén „felhő”.

A felhőalapú kapcsolatközpont megoldások népszerűsége megnőtt, mivel jobb méretezhetőséget és nagyobb rugalmasságot kínálnak a helyszíni megoldásokhoz képest. Említést érdemelnek a végfelhasználók számára azonnal elérhető automatikus frissítések és a szoftvercég által kezelt szoftverkarbantartás is.

Miért érdemes kapcsolattartó központot használni a vállalkozásában?

Tekintettel arra, hogy a contact center megvalósítása tervezést, időt, erőfeszítést, valamint további erőforrásokat és eszközöket igényel, a vállalkozásoknak meg kell tervezniük, mielőtt megvalósítják. Ha elgondolkodik azon, hogy miért elengedhetetlen egy vállalatnak, hogy kapcsolattartó központtal rendelkezzen, az alábbi előnyök segíthetnek megérteni annak fontosságát.

 • Javított vevői elégedettség

A megfelelően irányított kapcsolattartó központ javítja az ügyfelek elégedettségét. Nem számít, mennyire jó a termék- és szolgáltatásleírás, az utasítás és a GYIK, az ügyfeleknek mindig lesznek kérdéseik. Néhányuk esetében előfordulhat, hogy termékei vagy szolgáltatásai nem megfelelően működnek. Mások esetleg rosszul értelmezik az utasításokat. Az ügyfélközpont kulcsfontosságú szerepet játszik e problémák hatékony megoldásában.

Minden eszközt biztosít a vállalkozásoknak az ügyfelekkel való kommunikáció egyszerűsítéséhez. A hibátlan interakciókkal javíthatja az ügyfelek elégedettségét, megtartását és az ügyfelek igényeinek középpontjába kerülhet. Azok a vállalkozások, amelyek a kapcsolatközpont szoftverén belül elemzési funkciókat használnak, átlagosan 89%-os ügyfélmegtartási arányt mutatnak.

Az ügyfélszolgálati csapatok is profitálhatnak abból, ha hozzáférhetnek egy megbízható telefonközponthoz. Akár bejövő, akár kimenő hívásokat kell kezdeményezniük, ezt egyetlen gombnyomással megtehetik.

 • Egyszerűsített ügyfélkapcsolat kezelés

Az ügyfélközpontú korszakban az ügyfélélmény létfontosságú szerepet játszik abban, hogy az ügyfelek visszatérjenek, és stabil bevételi forrást teremtsenek vállalkozása számára. Az ügyfélkapcsolati funkciókkal rendelkező call centerek az ügyfeleikkel kapcsolatos kritikus információk tárolásával segíthetnek a vállalkozásoknak az ügyfelek visszatérésében. A vállalatok azonnali betekintést nyerhetnek a márka és az ügyfél közötti interakció teljes történetébe, hozzáértő és személyre szabott szolgáltatást nyújtva.

Valójában, mivel képesek tárolni a teljes ügyféltörténetet, a kapcsolattartó központok CRM funkciói esetkezelő eszközként játszanak szerepet. Ez egy nagyszerű jutalom a contact center szoftverben.

Előnyös, ha az ügyfélszolgálati és támogatási ügynökök azonnal hozzáférnek a releváns ügyféladatokhoz, amikor elkezdenek beszélni az ügyfelekkel.

Erős üzenetet küld az ügyfeleknek, hogy cége törődik velük. Ebben az esetben a hívott ügynököknek nem kell az adatbevitelre összpontosítaniuk. Ehelyett továbbra is arra koncentrálhatnak, hogy a lehető leghamarabb segítsék az ügyfeleket. A korábbi interakciókhoz és korábbi vásárlásokhoz való hozzáféréssel a marketingcsapatok személyre szabhatják az ajánlatot, hogy tovább növeljék az ügyfelek elkötelezettségét.

 • Következő szintű minőségi menedzsment

Az ügyfélkapcsolati folyamatok javítására összpontosító vállalkozások gyakran minőségellenőrzést alkalmaznak. Lehetővé teszi számukra annak biztosítását, hogy minden ügyfélszolgálat a lehető legjobb ellátást nyújtsa minden ügyfélnek. A megkeresések és a kommunikációs csatornák növekvő mennyiségével azonban a minőségirányítás lehetetlenné válik.

A contact center szoftvernek köszönhetően a vállalatok egyszerűsíthetik a minőségirányítást. A modern kapcsolatközpont megoldások hívásrögzítési képességekkel rendelkeznek. Az osztályvezetők rendszeresen ellenőrizhetik a hívásrögzítéseket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden kapcsolattartó központ ügyintézője megfelelő helyen áll a legjobb gyakorlatok tekintetében.

Egy ilyen hatékony kapcsolatközpont eszközzel a vállalkozások fokozhatják minőségbiztosítási játékukat. Használhatják az interakciós felvételeket a hibák korai felismerésére, és az adatok segítségével képzik munkatársaikat. A csatornákon keresztüli kommunikáció nyomon követésének és rögzítésének támogatásával a vállalkozások egyszerűsíthetik a többcsatornás minőségirányítást egy helyről.

 • Továbbfejlesztett kommunikáció minden csatornán

Egyre nő azoknak a kommunikációs csatornáknak a száma, amelyekkel a fogyasztók szívesebben lépnek kapcsolatba a vállalkozásokkal. Pontosabban: az ügyfelek 62%-a az e-mailt, 48%-a a telefont, 42% az élő csevegést, 36% pedig a kapcsolatfelvételi űrlapokat részesíti előnyben.

Ha hozzáadja a belső kommunikációs csatornákat a mixhez, nehéz lesz szabványosítani a kommunikációt. Az előírásoknak való megfelelés továbbra is az első számú prioritás, különösen a nemzetközi piacokat kiszolgáló multinacionális vállalatok esetében.

Akár az üzleti kommunikációt szeretné javítani, akár a kimenő kommunikáció javítására szeretne összpontosítani, a modern kapcsolatközpont szoftver racionalizálhatja csapatának dolgait. Ne felejtse el, hogy ez egy központosított megoldás, ami azt jelenti, hogy mindenki kommunikálhat egy platformon keresztül. Az ügynökök megjelölhetnek másokat a kommunikáció során, hogy gyorsan képbe hozzák őket.

Végül a legmodernebb kapcsolattartó központ megoldások a Castel Communications működési fényességével érkeznek. Segítségével kapcsolattartó központja gyorsan elérheti céljait, miközben proaktívan kezeli a megfelelőséget. Emellett hozzáférhet a bőséges adatmennyiségből származó bevált gyakorlatokhoz, amelyeket lehetetlen megfejteni megfelelő eszközök nélkül. Az adatokat más kapcsolattartó központokból állítják össze, és elemzik az ismétlődő mintákat.

A legjobb kapcsolattartó funkciók

Mivel sok contact center megoldás létezik, némelyik több, mint 200 funkcióval rendelkezik, meglehetősen nehézkes lesz navigálni ezen a speciális szoftveriparon. Hogy segítsünk, felsoroltuk a kapcsolattartó központ legjobb funkcióit, amelyekre keresni kell, amikor megoldást választ a vállalkozása számára.

 • Támogatott hívóeszközök

Minden kapcsolatközpont megoldás kompatibilis a hívóeszközök meghatározott készletével. Feltétlenül figyelni kell arra, hogy a vállalkozás jelenleg milyen eszközöket használ, és az ügyfelek által preferált kommunikációs csatornákra.

Ellenőrizze a támogatott eszközöket, beleértve a fejhallgatókat, a mobil és a böngészőalapú eszközöket. Ha már itt tart, ellenőrizze a támogatott eszközök hardverkövetelményeit a kapcsolatközpont szoftver specifikációiban.

Ha softphone-t szeretne használni, ellenőrizze a támogatott klienseket és korlátozásokat. A legjobb szoftver számos softphone klienst, valamint SIP funkcióval rendelkező iOS és Android készülékeket támogat. A legjobb platformok támogatni fogják mind a fizikai, mind a virtuális hívóeszközöket.

 • Támogatott VoIP szolgáltatók

A VoIP a contact center megoldások standard szolgáltatásává vált. Mindazonáltal a piacon található összes eszköz nem tartalmazza a különböző országok szolgáltatóinak pontos támogatási körét és a kínált szolgáltatók számát.

Ellenőrizze a kapcsolattartó szoftver dokumentációját. Keresztreferencia az országos szolgáltatók listájáról és a rendelkezésre álló szolgáltatók számáról az Ön egyedi üzleti igényei szerint. Akár azt is megfontolhatja, hogy olyan megoldások mellett dönt, amelyek támogatják azokat a megyéket, amelyekben még nem vállalkoznak, ha növekedést és terjeszkedést tervez.

 • A platformok sajátosságai

Minden kapcsolatközpont platformnak speciális funkciói vannak, amelyeket kínálnak: tárolás, hívásnaplózás/-rögzítés, eszkalációkezelés, valamint jelentések és elemzések.

Merüljön el mélyen ezekben a funkciókban, hogy megtudja, tükrözik-e a kapcsolattartó központ működési igényeit. Egyes platformok korlátlan tárhellyel rendelkeznek, míg mások korlátozott tárhellyel rendelkeznek, ami növeli a csomagok árát.

Ellenőrizze, hogy a platform hogyan kezeli a hívásnaplózást és felvételt, és mennyi ideig tárolhatja azokat. Az eszkaláció kezelése szintén elengedhetetlen. A legjobb platformok képesek az ügynökök feltérképezésére és a jegyek növelésére egyetlen kattintással.

Végül, amikor a kötelező funkciókról van szó, a jelentések és elemzések határozottan a lista tetején vannak. Ezekkel a funkciókkal nyomon követheti, rögzítheti és elemezheti szolgáltató és támogató ügynökeinek teljesítményét, azonosíthatja a szűk keresztmetszeteket és javíthatja a folyamatokat útközben.

 • Vegyes call center

A „vegyes hívásközpont” kifejezés bejövő és kimenő kommunikációt kezelő hívásközpontra utal. Ha ilyen központot üzemeltet, akkor rendkívül fontos, hogy a keresést a bejövő és kimenő hívásokat támogató kapcsolatközpont szoftverre szűkítse.

Nem kell még bonyolultabbá tennie a technikai köteget a bejövő és kimenő hívások kezelésére szolgáló két különböző szoftvermegoldás megvalósításával.

 • Belső hívások

A „belső hívás” olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy munkatársai kommunikáljanak egymással. A legújabb kapcsolatközpont megoldások hang általi csevegési lehetőséget kínálnak a belső hívásokhoz, hogy kényelmesebbé tegyék a kommunikációt. Jól jöhet, ha egy ügynöknek gyorsan meg kell kapnia a helyes választ tapasztaltabb kollégáitól.

 • Videohívások

A „Videohívások” a legjobb szolgáltatás, mivel bemutatja a videocsevegési lehetőségeket. Ügynökei használhatják a videohívási lehetőséget az ügyfelekkel vagy kollégákkal való csevegéshez. Felbecsülhetetlen erőforrás lehet, ha az ügyfélnek meg kell mutatnia valamit az ügynökeinek, hogy megértsék őket, és hatékonyan biztosítsák a megfelelő megoldást.

 • Hívásátirányítások

A hívástranszferek két csoportra oszthatók – hideg és résztvett továbbítások. A részt vett hívásátirányítás sokkal jobb lehetőség, mivel lehetővé teszi, hogy udvariasan bánjon ügyfeleivel. A hívások átirányításakor a szoftver addig várja a hívás befejezését, amíg a három feltétel valamelyike teljesül – a hívást felveszi, elutasítja vagy nem válaszol.

 • IVR

Az interaktív hangválasz vagy IVR lehetővé teszi egy teljesen testreszabott IVR fa létrehozását, hogy a hívásokat ügynökökhöz és osztályokhoz irányíthassa. A legjobb megoldásokhoz egy online IVR tervező eszköz tartozik, amelyet technikai ismeretek nélkül használhat egy IVR fa létrehozásához, amely tükrözi a pontos szolgáltatást és támogatja az osztály felépítését.

 • Továbbítás

A továbbítás vagy a hívásirányítás minden kapcsolattartó szoftver alapvető jellemzője. Az IVR, amelyről most beszéltünk, csak egy közülük. Lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy kiválassza a legrelevánsabb osztályt vagy személyt, aki megoldja problémáját. Más útválasztási típusok közé tartozik a véletlenszerű és a prioritás hozzárendelés.

A véletlenszerű hozzárendelés azt teszi, amit a név sugall – a hívó feleket véletlenszerű ügynökökhöz rendeli, akik abban a pillanatban felvehetik a hívást. A prioritási hozzárendelések a legutóbbi beavatkozásuk óta leghosszabb idő alatt a legmagasabb prioritáson alapuló hívást irányítják egy ügynökhöz.

Végezetül, a továbbítás legújabb típusa a továbbítás személyes eszközre. Ezzel a funkcióval átirányíthatja a hívásokat az ügynök személyes eszközére, hogy kényelmesebbé tegye őket útközben.

Ha a sor túllépi a kapcsolattartó központ képességeinek határait, elengedhetetlen, hogy hozzáférjen a sorkezelő funkciókhoz. Például a maximális sorhossz segít ideiglenesen korlátozni az ügynökök hozzáférését. Időt takarít meg ügyfelei számára, javítja az ügyfelek elégedettségét, és megvédi ügynökeit a kiégéstől.

A tárcsázás típusai

Végezetül meg kell vizsgálnia, hogy a tárcsázás milyen típusai támogatottak a kapcsolatközpont megoldás részeként. A kézi tárcsázó az iparág szabványa, és a legtöbb contact center szoftvermegoldásban megtalálható.

A prediktív tárcsázót úgy tervezték, hogy automatikusan tárcsázza a számokat. Miután észleli a kapcsolatot, átirányítja a hívást egy ügynökhöz. A progresszív tárcsázó egy automatikus tárcsázási rendszer, amely nagyszerű a forgalmas kapcsolattartó központok számára. Mielőtt tárcsázza az ügyfél számát, megmutatja az elérhetőségeket egy ügynöknek.

Az ügynök jóváhagyása után a rendszer folytatja a hívást. Ez a legjobb tárcsázási rendszer, mivel biztosítja, hogy az ügynök rendelkezésre álljon a hívások fogadására, és így megakadályozza az ügyfelek várakozását.

Mennyibe kerül egy kapcsolattartó központ?

Végül figyelembe kell vennie, hogy mennyibe kerül egy adott kapcsolattartó központ megoldás. Nem minden kapcsolattartó központ szoftver rendelkezik azonos árazási tervekkel és árazási modellekkel. A legfontosabb dolog, amire figyelni kell, az az ügynök vagy a felhasználó havi költsége, és ha vannak percekre vonatkozó korlátozások. Egyes szoftverszolgáltatók egyedi árazási modellt kínálnak, amely kiválóan alkalmas a speciális igényeket kielégítő vállalatok számára.

A top 5 kapcsolattartó központ összehasonlítva

Contact center Capterra ÉrtékelésWeb alapúIngyenes verzióIngyenes próbaverzióKezdő ár
LiveAgent4.7/5 (kb. 1000 vélemény alapján)IGENIGENIGEN15 USD ügynök/hó
Zendesk4.3/5 (kb. 2500 vélemény alapján)IGENIGENNEM19 USD ügynök/hó
Zoho Desk4.5/5 (kb. 1600 vélemény alapján)IGENIGENIGEN$14 ügynök/hó
Talkdesk 4.6/5 (kb. 660 vélemény alapján)IGENNEMNEM$65 ügynök/hó
GoToConnect4.5/5 (kb. 570 vélemény alapján)IGENNEMIGEN$19.95 /hó
Kelt. május 6-án

A legjobb 25 contact center megoldás

1. LiveAgent

call-center-áttekintés-liveagent
LiveAgent contact center irányítópult

A LiveAgent az egyik legjobb kapcsolatfelhő alapú központ szoftver megoldás a piacon. Sokoldalúságának, sok funkciójának és számos támogatott csatornájának köszönhetően a listánk abszolút élén áll. Tökéletes kis- és középvállalkozások számára. A LiveAgent több, mint 26 díjjal rendelkezik különböző kategóriákban, és érdemes megfontolni, ha rendkívül gyors sebességgel szeretne ügyfélszolgálatot nyújtani.

Főbb jellemzők

 • Vegyes call center;
 • Softphone (MicroSIP, X-Lite, Ekiga, Jitsi, Linphone, Icanbulk és több kliens);
 • Hívásnaplózás, megfigyelés, rögzítés, jelentés, továbbítás és szkriptelés;
 • Automatizált továbbítás;
 • Valós idejű riasztások és eszkaláció;
 • Feladatkezelés;
 • Archiválás és megőrzés;
 • Az elemzések áttekintése;
 • Interaktív hang válasz;
 • Kattintás a híváshoz;
 • CRM;
 • Automatikus visszahívások;

Előnyök

 • Nagyszerű támogatás és dokumentáció;
 • Számos digitális kommunikációs csatorna támogatása (Facebook, Slack, Twitter, Viber, E-mail, Chat, Hívások, Videohívások, Feladó, Kapcsolatfelvételi űrlapok és Visszajelzések);
 • Funkcionalitás és könnyű használat;

Hátrányok

 • A szokásosnál tovább tarthat a beállítás;
 • A szolgáltatások sokasága félig meredek tanulási görbével jár;
 • Nincs WhatsApp integráció;

Ár

Az árazási tervek havi 15 dollárnál kezdődnek ügynökönként, de megtalálható az ingyenes verzió is.

Engage with the customers from a single interface

Discover all contact center features that LiveAgent has to offer.

2. Zendesk

2. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image12.png
Zendesk contact center irányítópult

Mivel a szolgáltatás első CRM vállalata, a Zendesk megkönnyítette a legmodernebb kapcsolattartó központ-megoldás kifejlesztését. A Zendesk könnyen kezelhető, azonnal működik, és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Úgy tervezték, hogy javítsa az ügynöki termelékenységet, miközben növeli az ügyfelek elégedettségét. A felhasználói felület tiszta, funkciói könnyen kezelhetők.

Főbb jellemzők

 • IVR / Hangfelismerés;
 • Együttműködési eszközök;
 • Softphone támogatás;
 • Sorkezelés;
 • Hangulat-elemzés;
 • Jelentések és elemzések;
 • Közösségi média megfigyelése;
 • Feladatkezelés;

Előnyök

 • Könnyen integrálható a Zendesk piactér alkalmazásaihoz;
 • Megbízható és gyors platform;
 • Egyszerű követés az előre definiált triggereknek köszönhetően;

Hátrányok

 • A beállítások oldalon található túl sok lehetőség nem kezdőbarát;
 • A jegyek egyesítése bonyolult lehet;
 • Az árak az iparági átlag felett vannak;

Ár

Az árak havi 19 dollártól kezdődnek felhasználónként.

3. Zoho Desk

3. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image8.png
Zoho Desk contact center irányítópult

A Zoho Desk egy másik webalapú kapcsolatfelvételi szoftver, amely minden olyan eszközzel rendelkezik, amire szüksége lesz ahhoz, hogy ügyfelei igényeit teljesítse. A Zoho Desk teljesen testreszabható, így beállíthatja úgy, hogy tükrözze az Ön egyedi igényeit és céljait. A lehetőségek száma elsöprő lehet egy tapasztalatlan felhasználó számára, de a vállalat mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje a könnyű kezelhetőséget.

Főbb jellemzők

 • Kapcsolatközpont sorkezelése;
 • Jelentések és elemzések;
 • Együttműködési eszközök;
 • Chatbot;
 • Automatizált továbbítás;
 • Softphone támogatás;
 • SLA menedzsment;

Előnyök

 • Rendkívül hasznos ügyfélproblémák kategorizálása;
 • Nagyszerű vizualizációs képességek;
 • Támogatja az integrációt más Zoho alkalmazásokkal;

Hátrányok

 • Az automatizálás beállításához műszaki tapasztalat szükséges;
 • Az alapértelmezett jelentések nem tartalmaznak teljes adatkészletet;
 • Belállítása bonyolult;

Ár

20 dollárról indul felhasználónként havonta.

4. Talkdesk

4. Talkdesk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image14.png
Talkdesk contact center irányítópult

A Talkdesk egy sokoldalú, mégis egyszerű felhőalapú kapcsolatfelvételi platform. Személyre szabási funkciókkal rendelkezik, amelyek segítik a vállalkozásokat ügyfélközpontú megközelítésük fejlesztésében. Tiszta felhasználói felülettel és tucatnyi funkcióval rendelkezik, amelyek egyszerűsítik az üzleti és az ügyfelek közötti kommunikációt. A különféle harmadik féltől származó integrációk támogatásával a Talkdesk igazán hatékony rendszerré válhat.

Főbb jellemzők

 • IVR témogatás;
 • Vegyes call center;
 • Kimenő tárcsázó;
 • Minőség- és teljesítménymenedzsment;
 • Hívásrögzítés;
 • AI tréner;
 • Jelentések és betekintés;
 • Integrációk (Salesforce, Zendesk, Slack, & még több);
 • Mobil ügynök;

Előnyök

 • Nagyon könnyen fogad és indít hívásokat;
 • Nagyszerű élő műszerfal a legfontosabb információkhoz;
 • A nagyszerű applikáció elősegíti a könnyű használatot;

Hátrányok

 • Nagyobb átláthatóságra van szükség a számlázásban;
 • A stúdiófolyamatokat nehéz beállítani;
 • Véletlenszerű hívásminőségi problémák;

Ár

Az összes árképzési csomag ára csak kérésre áll rendelkezésre.

5. GoToConnect

5. GoToConnect - App - Uploads - 2021 - 05 - Image13.jpg
GoToConnect contact center irányítópult

A GoToConnect platform kihasználja a GoToMeeting és a Jive felhőalapú VoIP telefonját. Egyedülálló megközelítéssel oldja meg a gyakori kontaktközpont kihívásokat azáltal, hogy megbízható telefonrendszereket párosít egy rugalmas webalapú audio- és videokonferencia-rendszerrel. A hangsúly a kivételes ügyfélélmények biztosításán van, miközben problémamentesen lehetővé teszi a belső együttműködést.

Főbb jellemzők

 • Sorkezelés;
 • Jelentéskészítés és elemzés;
 • Együttműködési eszközök;
 • CRM integrációk és egyebek;
 • Egyszerűsített munkafolyamat;
 • Hívásirányítás és hívóazonosító;
 • Korlátlan hívási sorok;
 • Fejlett csengési stratégiák;

Előnyök

 • Nagyon megbízható platform;
 • Könnyen beállítható és használható;
 • Egyszerűsíti az együttműködést a távoli csapatok számára;

Hátrányok

 • A mobilalkalmazás nehézkes lehet;
 • Korlátozott többcsatornás támogatás;
 • Szilárd internetes sávszélességet igényel;

Ár

Az árazási csomagok havi 1 felhasználónként 24,00 dollárról indulnak.

6. Salesforce Service Cloud

6. Salesforce Service Cloud - App - Uploads - 2021 - 05 - Image16.png
Salesforce Service Cloud contact center irányítópult

A Salesforce Service Cloud egy átfogó platform. Úgy van kialakítva, hogy minden szolgáltatást vagy támogató ügynököt képessé tegyen, akár házon belül, akár távolról. Arra összpontosít, hogy felhatalmazza a csapatokat és a menedzsereket arra, hogy adatközpontú döntéseket hozzanak, és megalapozott válaszokat adjanak az ügyfeleknek. A platform folyamatos fejlesztés alatt áll, és néhány havonta új funkciók érkeznek.

Főbb jellemzők

 • Ügykezelő;
 • Drag-and-Drop Lightning Flow szolgáltatás folyamat és automatizálás szerkesztő;
 • Omni-channel továbbítás;
 • Szolgáltatáselemzés;
 • Telefonos integráció;
 • Service Cloud Voice;
 • AI alapú ajánlások Einsteintől;
 • Minőség ellenőrzés;

Előnyök

 • Egyszerű onboarding az új felhasználók számára;
 • Nagyszerű szoftverintegráció a Salesforce CRM-mel;
 • Kiváló mobil támogatás;

Hátrányok

 • A speciális konfigurációk túl bonyolultak az átlagos felhasználók számára;
 • Nincs hozzáférés az összes megoldott és megnyitott jegy egységes áttekintéséhez;
 • Nagy vevői adatbázisokkal kapcsolatos teljesítményproblémák;

Ár

Az árszabások havi 25 dollárról indulnak felhasználónként.

7. Bitrix24

7. Bitrix24 - App - Uploads - 2021 - 05 - Image15.png
Bitrix24 contact center irányítópult

A Bitrix24 egy felhőplatform, amelynek célja az együttműködés és a kommunikáció egyszerűsítése a kis- és középvállalkozások számára. Azonban telepíthető helyben is. Telefonos eszközzel rendelkezik, amely segíthet a munkafolyamat javításában a kapcsolattartó központban. A dedikált Bitrix24 szabványos üzleti telefonrendszerrel a szerviz és a támogatási ügynökök több ügyfelet tudnak kiszolgálni, és személyre szabott támogatást nyújtanak mindegyiküknek.

Főbb jellemzők

 • CRM webes űrlapok;
 • Bots és AI;
 • Instant Messenger;
 • Integrált közösségi csatornák;
 • Híváskövetés;
 • Hívó fél adatainak CRM-be történő tárolása;
 • SIP telefon és Softphone támogatás;
 • Visszahívás widget;

Előnyök

 • Közvetlen kapcsolatfelvétel az ügyfelekkel a CRM-ből;
 • Nagyszerű a kiszolgáló és támogató csapatok adminisztrációjához;
 • Nagyszerű automatizálási képességek;

Hátrányok

 • A szolgáltatások össze vannak csomagolva, és előfordulhat, hogy a felhasználó olyan eszközt kap, amelyet nem használ;
 • A mobilalkalmazásból hiányzik néhány funkció, amely a webalkalmazáshoz tartozik;
 • Az árazás kihívást jelenthet a kisvállalkozások számára;

Ár

A Bitrix24 kapcsolattartó központ elérhető a Start+ árképzési tervben, amely havonta 24 dollárról indul felhasználónként.

8. NICE inContact

8. NICE inContact - App - Uploads - 2021 - 05 - Image18.png
NICE inContact contact center irányítópult

A NICE inContact egy másik nagyszerű contact center megoldás. Egyszerű felhasználói felülettel és különböző contact center folyamatok támogatásával érkezik, beleértve a többcsatornás kommunikációt, a továbbítást, az elemzést és az automatizálást. A jól megtervezett skálázhatósági lehetőségeknek köszönhetően a Nice inContact megfelel a kis-, közepes és vállalati szervezetek kapcsolattartási központjának követelményeinek.

Főbb jellemzők

 • Prediktív tárcsázó;
 • Automatikus híváselosztás;
 • IVR témogatás;
 • Teljesítmény és minőségirányítás;
 • Hang általi hitelesítés;
 • Omnichannel támogatás;
 • Munkaerő menedzsment;
 • Hívás- és képernyőfelvétel;

Előnyök

 • Példátlan skálázhatóság;
 • A vállalkozások felépíthetik saját kapcsolattartó központjukat;
 • Könnyen kezelhető CXOne és inContact Central funkciók;

Hátrányok

 • A konkrét jelentések lehívása nehéz lehet a kezdők számára;
 • Nincs hangulatelemzés egyes kommunikációs csatornáknál;
 • Egyre nehezebb beállítani, minél több funkciót vezetnek be a felhasználók;

Ár

Ár kérésre rendelkezésre áll.

9. Dialpad

9. Dialpad - App - Uploads - 2021 - 05 - Image17 1024x442.png
Dialpad contact center irányítópult

A Dialpad a kisvállalkozások szem előtt tartásával készült. Másrészt nem tesz kompromisszumokat az elérhető funkciók számát illetően. Ez egy felhőalapú call center megoldás, mellyel valós időben nyomon követheti és edzheti az ügynököket. Átfogó elemzéssel és jelentéskészítéssel kiváló megoldás számos vállalkozás számára az iparágakban.

Főbb jellemzők

 • Voice AI;
 • Omnichannel támogatás;
 • Automatikus fogyasztói felmérés;
 • Beszédanalízis;
 • Dialpad alkalmazás;
 • Automatikus híváselosztó és hívásrögzítés;
 • Konferencia telefonok támogatása;
 • Videohívások támogatása;

Előnyök

 • Könnyű azonosítani a hívás ügyét;
 • Képesség minden interakció elemzésére;
 • Egyszerűsített telepítés és könnyen használható;

Hátrányok

 • Az iPhone alkalmazás nem jeleníti meg megfelelően az értesítéseket;
 • Csak a standard csomag megfizethető;
 • A felhasználói csoport beállításainak hiánya;

Ár

Az árazási csomagok havi 20 dollárról indulnak felhasználónként.

10. Agile CRM

10. Agile CRM - App - Uploads - 2021 - 05 - Image21.png
Agile CRM contact center irányítópult

Ha egy all-in-one CRM szoftvert keres, az Agile CRM sokoldalú képességeinek köszönhetően minden igényét kielégíti. Ez egy lenyűgöző CRM platform, amely több száz funkcióval rendelkezik, például CRM, telefonálás, helpdesk és tartalomkezelés. A platform felhőalapú, és egyedi árazási csomagot kínál ügyfeleinek szolgáltatásonként.

Főbb jellemzők

 • Automatikus tárcsázó;
 • Egy kattintásos tárcsázás;
 • Hívás rögzítése és lejátszása;
 • Híváslista;
 • Információelemzés;
 • Jelentés;
 • Bejövő és kimenő contact center;
 • Híváscímkék;

Előnyök

 • Képesség egyedi alkalmazásköteg felépítésére;
 • Bővített ügyfélprofilok;
 • Egyszerűsített hozzáférés a használható információkhoz;

Hátrányok

 • A részletes szoftverdokumentáció hiánya;
 • A felhasználói felület nem intuitív;
 • A dedikált mobilalkalmazás a WebView-n keresztül érhető el az egyedi alkalmazások helyett;

Ár

A kétirányú telefonálás egy kapcsolatfelvételi központ szolgáltatás, amely „Rendszeres” árazási csomagban érhető el, és havonta 29,99 USD-tól indul felhasználónként.

Improve your communication with customers

Be there for your customers 24/7 and help them on their journey.

11. Five9

11. Five9 - App - Uploads - 2021 - 05 - Image19.jpg
Five9 contact center irányítópult

A Five9 egy sokoldalú felhőalapú kapcsolatközpont megoldás, nagyszerű támogatással és a szolgáltatások átfogó listájával. A legújabb technológiákra támaszkodik, beleértve az AI-t. A mesterséges intelligenciát használja fel a szolgáltatási és támogatási csapatok hatékonyságának új szintjeinek eléréséhez. A szoftver mind a bejövő, mind a kimenő hívásokban kitűnik, és az ügynököket az ügyfelek által tervezett adatokkal látja el a jobb döntéshozatal érdekében.

Főbb jellemzők

 • Ügynöki asszisztens;
 • Hang és egyéb digitális kommunikációs csatornák támogatása;
 • Intelligens többcsatornás továbbítás;
 • IVR és CTI támogatás;
 • Prediktív, erőteljes, progresszív és előnézeti tárcsázó;
 • Jelentéskészítés és elemzés;
 • Minőség ellenőrzés;
 • Ügyfél előzmények és CRM eszközök;

Előnyök

 • Nagy üzemidő és megkérdőjelezhetetlen megbízhatóság;
 • Testreszabható jelentéskészítés;
 • Kiváló tárcsázási funkciók;

Hátrányok

 • A rendszergazda nem webalapú, és a Java futtatásához szüksége van rá;
 • A megvalósítás több időt vesz igénybe, mint más megoldások;
 • A spam blokkolása nehéz;

Ár

A termék ára kérésre rendelkezésre áll.

12. CallHippo

12. CallHippo - App - Uploads - 2021 - 05 - Image20.png
CallHippo contact center irányítópult

A CallHippo egyszerűséget hoz a kapcsolatközpont szoftver világába. Annak ellenére, hogy könnyen használható, néhány csúcskategóriás szolgáltatást kínál, például az automatikus híváselosztást. Az elemzéssel és a jelentésekkel optimalizálhatja ügynökeinek munkafolyamatát, miközben megadja nekik az összes eszközt, amire szükségük van a kivételes ügyfélszolgálat és támogatás biztosításához.

Főbb jellemzők

 • Power tárcsázó;
 • Hívástovábbítás, konferencia, sorban állás, barging, felvétel;
 • Elemzés és jelentéskészítés;
 • Várakozás közbeni zene;
 • Hangposta;
 • Intelligens hívásátirányítás és kapcsoló;
 • Csapatszám hozzárendelés;
 • Virtuális telefonszámok támogatása;

Előnyök

 • Praktikus és intuitív ügyintézői felület;
 • Megfizethető költségek más megoldásokhoz képest;
 • A kétcsatornás kapcsolók javítják a hálózati kapcsolatot;

Hátrányok

 • Vannak hibák a PC alkalmazásban;
 • Nincsenek korlátlan hívásokat tartalmazó csomagok;
 • A hangfelvételek rossz minőségűek;

Ár

Az árazási csomagok havi 20 dollárról indulnak felhasználónként.

13. VICIdial

13. VICIdial - App - Uploads - 2021 - 05 - Image22.png
VICIdial contact center irányítópult

A nyílt forráskódú contact center megoldásokat nehéz elérni. A VICIdial azon kevés kivételek egyike, amikor erről van szó. Ne hagyja, hogy a nyílt forráskódú rész félrevezesse, és arra a következtetésre jusson, hogy nem tartalmaz funkciókat. A VICIdial számos olyan eszközzel rendelkezik, amelyek megtalálhatók a prémium megoldásokban, például a bejövő és a kimenő telefonhívások, a prediktív tárcsázó és az élő weboldal csevegés.

Főbb jellemzők

 • Helyszíni vagy felhőalapú hívás;
 • Automatikus tárcsázási kampányok;
 • Automatikus hívásirányítás;
 • Prediktív tárcsázó adaptív tárcsázási algoritmussal;
 • IVR témogatás;
 • Automatikus CallerID gyűjtés;
 • Valós idejű kampány kijelző képernyők;
 • Többnyelvű támogatás;

Előnyök

 • Teljesen ingyenes;
 • Funkciókban gazdag;
 • 1 képernyős jelentés azonnali betekintéshez;

Hátrányok

 • Minden szolgáltatás konfigurálása eltarthat egy ideig;
 • Az integrációk hiánya;
 • Elavult felhasználói felület;

Ár

A VICIdial ingyenesen használható.

14. MiCloud Connect

14. MiCloud Connect - App - Uploads - 2021 - 05 - Image23.png
MiCloud Connect contact center irányítópult és berendezések

A MiCloud Connect a call center kezelés egyszerűsítésére épült. Hozzáférést biztosít a speciális funkciókhoz, amelyek lehetővé teszik a szerviz- és támogatási ügynökök számára, hogy időt takarítsanak meg és javítsák a termelékenységet. A MiCloud Connect kapcsolattartó szoftver minden méretű vállalkozás igényeit kielégíti. Alapértelmezett súgófunkciókkal rendelkezik, és a kapcsolatfelvételi szolgáltatásokat kínálja felül.

Főbb jellemzők

 • Softphone és webes tárcsázó;
 • IP asztali telefonok;
 • Beépített kapcsolattartó központ;
 • Beépített VPN;
 • Minden platformon elérhető;
 • CRM és üzleti folyamatok integrációja;
 • Katasztrófa utáni helyreállítás 24/7/365 üzemidőben;
 • Call control funkciók;

Előnyök

 • Nagyszerű integrációs képességek;
 • Alacsony napi karbantartás;
 • Rendkívül könnyen használható műszaki háttér nélkül is;

Hátrányok

 • A jelentések és elemzések bizonyos korlátozásokkal járnak;
 • Gyenge hívásrögzítési minőség;
 • Technikai támogatás csak drága csomagokon keresztül érhető el;

Ár

A MiCloud Connect ára csak kérésre áll rendelkezésre.

15. Twilio

15. Twilio - App - Uploads - 2021 - 05 - Image24.png
Twilio contact center irányítópult

A Twilio egy teljesen felszerelt kapcsolattartó platform. Ez egy teljesen testreszabható platform, amely tökéletessé teszi az egyedi kapcsolatközpont igényekkel rendelkező vállalatok számára. A Twilio lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy támogatási és szolgáltatási műveleteik minden aspektusát optimalizálják a megfelelő funkciókkal. Az optimalizálási lehetőségek a felhasználói felülettel kezdődnek, és egészen a jelentésekig és az interakció továbbításáig terjednek.

Főbb jellemzők

 • Teljesen testreszabható funkciók;
 • Intelligens IVR és chatbot;
 • Több csatorna támogatása;
 • Intelligens továbbítás;
 • Elkötelezettségi munkafolyamatok;
 • Hatékony integrációk;
 • Egyedi elemzés és jelentéskészítés;
 • Rugalmas árképzés;

Előnyök

 • Teljesen testreszabható;
 • Megfizethető ár minden üzleti mérethez;
 • Gyakorlati utasítások és gazdag dokumentáció;

Hátrányok

 • Nem alkalmas abszolút kezdőknek;
 • A támogatás csak e-mailben érhető el;
 • Nyilvánvalóan a technikában jártas fogyasztókat célozza meg;

Ár

1 USD aktív felhasználói óránként;

150 dollár átalánydíj megnevezett felhasználásonként havonta;

16. 3CX

16. 3CX - App - Uploads - 2021 - 05 - Image25.png
3CX contact center irányítópult

A 3CX egy olyan megoldás, amely összetett contact center funkciókkal rendelkezik. A platform lehetővé teszi az egységes kommunikációt egy felhasználói felületről. Úgy tervezték, hogy mindenféle méretű vállalkozás igényeit kielégítse, az iparágtól függetlenül. Lényegében ez egy nyílt szabványú IP-alközpont, amelyet telepíthet helyben, privát felhőben, vagy kihelyezheti a tárhelyet a 3CX-hez.

Főbb jellemzők

 • Távoli segédeszközök;
 • Élő chat a weboldalhoz;
 • Nagyszerű skálázhatóság;
 • Hívási sorok csoportokhoz vagy egyénekhez;
 • Fejlett sorbanállási stratégiák támogatása;
 • Visszahívási lehetőségek támogatása;
 • Hívásrögzítés;
 • Minőségbiztosítás;

Előnyök

 • Egy ingyenes csomaggal rendelkezik, amely tökéletes a kisvállalkozások számára;
 • Megfizethető lehetőség más VoIP megoldásokhoz képest;
 • Egyszerű telepítés és konfiguráció a gyors telepítés érdekében;

Hátrányok

 • Korlátozott testreszabási lehetőségek;
 • Az elavult kialakítás kevésbé intuitívvá teszi a felhasználói felületet;
 • Kis késések a funkciók elérésekor;

Ár

Az árazási tervek havonta 20,83 dollárról indulnak felhasználónként.

17. Front

17. Front - App - Uploads - 2021 - 05 - Image26.png
Front contact center platform

A Front egységes megoldást kínál a contact centerek kihívásainak többségére. A teljes körű megközelítéssel a Front olyan platformot biztosít, ahol az értékesítési, szerviz- és támogatási ügynökök maximális termelékenységet érhetnek el. A Front azonban az e-mail kommunikációra specializálódott, és egyszerűsített funkciókat kínál. Segít a vállalatoknak felhagyni egy általános jegyrendszerrel, és személyre szabott ügyfélélményt kínálnak.

Főbb jellemzők

 • Csapat menedzsment;
 • Együttműködés a támogatási kérésen belül;
 • Minden eszköz és adat egy postaládában;
 • Automatikus munkafolyamatok létrehozása és SLA-k kezelése;
 • Támogatási tevékenység és válaszidő elemzése;
 • CRM integráció támogatása;

Előnyök

 • Rengeteg integrációs lehetőség;
 • Képesség megosztani az e-maileket anélkül, hogy továbbítaná őket;
 • Belső csapat chat e-mailben;

Hátrányok

 • Néhány integráció még mindig hibás;
 • A szöveg és a táblázat formázásával kapcsolatos problémák az alkalmazásban;
 • Korlátozott naptári funkciók;

Ár

Az Front árazási tervek felhasználónként 19 dollárról indulnak havonta, évente számlázva.

18. CloudTalk

18. CloudTalk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image27.png
CloudTalk contact center irányítópult

A CloudTalk Contact Center szoftver lefedi a bejövő és a kimenő call center támogatást is. A platform a kis- és középvállalkozások igényeihez igazodik. A legmodernebb technológiákat használja a vállalkozások számára nyújtott kiemelkedő szolgáltatásokhoz. A rendszer tucatnyi harmadik féltől származó alkalmazást támogat, hogy megkönnyítse a szolgáltatás és a támogatási ügynökök életét.

Főbb jellemzők

 • Hívási sorba állítás, rögzítés és maszkolás;
 • Belső hívások;
 • Hangposta;
 • IVR;
 • Automatikus híváselosztás;
 • Készségeken alapuló továbbítás;
 • Előnyben részesített ügynök;
 • Intelligens tárcsázó;
 • Statisztika és monitoring;

Előnyök

 • Rendkívül könnyen használható egyből;
 • Tiszta és intuitív felület;
 • Interaktív hang válaszok;

Hátrányok

 • Véletlenszerű hívások és SMS naplózási problémák;
 • A supervisor-ok csatlakozhatnak a híváshoz, de az ügyfelknek erről tudniuk kell;

Ár

A CloudTalk árazási tervek havi 25 dollárról indulnak felhasználónként.

19. 8×8 Virtual Office

19. 8×8 Virtual Office
8×8 Virtual Office contact center irányítópult és berendezések

A 8X8 Virtual Office tele van funkciókkal. Ez a kapcsolatközpont szoftver hozzáférést biztosít az együttműködési eszközökhöz, a belső csevegéshez és a telefonokhoz. Ezenkívül dedikált mobilalkalmazásokat is tartalmaz Androidra és iOS-re. Nem marad el az integrációs osztály versenyétől. Támogatja az integrációt a népszerű felhőalapú üzleti megoldásokkal.

Főbb jellemzők

 • Omnichannel támogatás;
 • Többcsatornás továbbítás;
 • IVR és ACD;
 • Prediktív tárcsázó;
 • Beszéd- és ügyfélélmény elemzés;
 • Munkaerő és minőségirányítás;
 • CRM;
 • Virtuális ügynök;

Előnyök

 • A beállítások bősége egyszerűsíti a testreszabásokat;
 • Nagyszerű skálázhatóság;
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat;

Hátrányok

 • Az árazás jelentősen meghaladja az iparági átlagot;
 • Elavult kialakítás néhány alkalmazásképernyőn;
 • Nem elegendő spam szűrők;

Ár

Az árazási tervek havonta 113 dollárról indulnak felhasználónként.

20. Aircall

20. Aircall
Aircall contact center platform

Ha már rendelkezik saját technikai köteggel, de csak tiszta, teljes körű kapcsolattartó platformra van szüksége, akkor keresse fel az Aircall szolgáltatást. Minden kötelező kontaktközpont-funkcióval rendelkezik, mint például az IVR, a fejlett hívásirányítás és a híváscímkézés. Zökkenőmentes integrációs képességei azonban az Aircall ragyogó pontjai. Támogatja az integrációt több mint 70 széles körben használt üzleti eszközzel.

Főbb jellemzők

 • Híváskonferencia és -irányítás;
 • Feketelista számok;
 • Ingyenes számok és mellékek;
 • Megosztott névjegyek és hívásfiók;
 • Hívás megjegyzés és hozzárendelés;
 • Power tárcsázó;
 • Hívás sorba állítása és újrakódolás (szünet/folytatás);
 • Fejlett elemzés és jelentéskészítés;

Előnyök

 • Gyors telepítés és egyszerű használat;
 • Automatikusan megjeleníti a kapcsolattartási adatokat a hívás pillanatában;
 • Alkalmazások minden népszerű operációs rendszerhez;

Hátrányok

 • Nem támogatja az SMS-t és az MMS-t;
 • Nincs rendszeresen frissítve;
 • Az irányítópult automatikus frissítésével kapcsolatos problémák;

Ár

Az árazási tervek havonta 30 dollárról indulnak felhasználónként, évente számlázva.

21. RingCentral Contact Center

21. RingCentral Contact Center
RingCentral Contact Center szoftver interfész

A RingCentral Contact Center szoftver lefedi a nagy kapcsolattartó központok igényeit. Ez egy olyan platform, amely számos funkcióval rendelkezik, és ügyfélközpontú. Lehetővé teszi, hogy az ügynökök pontosan ott találkozzanak az ügyfelekkel, ahol találkozni szeretnének. A fejlett sorban állással és elosztással tökéletes azoknak a központoknak, amelyek nagy mennyiségű hívást kezelnek napi szinten.

Főbb jellemzők

 • Vegyes call center;
 • Omnichannel támogatás;
 • Omnichannel, készség alapú, AI, hangposta és adatvezérelt továbbítás;
 • IVR önkiszolgáló;
 • Virtuális tartás;
 • Chatbotok;
 • Hívás eltérítés;
 • Prediktív, proaktív és progresszív tárcsázók;
 • Minőségbiztosítás;

Előnyök

 • Rengeteg testreszabási lehetőség;
 • Támogatja az egyes ügynökök különböző hívásfolyamatait;
 • Dedikált mobilalkalmazás;

Hátrányok

 • Kihívást jelenthet a hívásirányítás konfigurálása;
 • Véletlen késések a beszélgetés során;
 • Átlag feletti ár;

Ár

Az ár csak kérésre áll rendelkezésre.

22. TenFold

22. TenFold - App - Uploads - 2021 - 05 - Image2.png
TenFold contact center iányítópult

A TenFold egy másik kapcsolattartó központ megoldás, amelyet nagyobb csapatok számára fejlesztettek ki. Ez egy olyan platform, amely alkalmas legalább tíz ügynököt magában foglaló csoportok számára. A TenFold erőteljes megoldás, kiterjedt integrációs képességekkel. Jellemzői szempontjából nem marad el a versenytársaktól. A platform automatikus hívásnaplózással, kattintás-tárcsázással és más olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a dolgát.

Főbb jellemzők

 • Bejövő és kimenő call center;
 • Automatikus hívásnaplózás;
 • Munkaerő menedzsment;
 • Kattintson a tárcsázáshoz;
 • Asztali alkalmazások Mac és PC számítógépekhez;
 • Hatékony integrációk (CISCO, Salesforce, Genesys, MS Dynamics stb.);
 • NLP;
 • Értesítési rendszer;

Előnyök

 • Valós idejű jelentések a csapat teljesítményéről;
 • Kiváló ügyfélszolgálat;
 • Az ügyfélinformációk a telefon csörgésének pillanatában megjelennek;

Hátrányok

 • Testreszabási lehetőségek hiánya;
 • Még mindig vannak hibák;
 • A felhívások nyilvános ok nélkül a megjegyzések rovatba kerülnek;

Ár

Az ár csak kérésre áll rendelkezésre.

23. Kixie PowerCall

23. Kixie PowerCall
Kixie PowerCall contact center irányítópult

A Kixie PowerCall kiváló kiterjesztése egy már kiváló platformnak, amelyet az értékesítés, a szerviz és a támogató személyzet segítésére fejlesztettek ki. Alapjában véve ez egy értékesítési elkötelezettségű platform, de automatizált SMS-eket, hívási funkciókat és integrációkat tartalmaz, amelyek jelentősen kiterjesztik funkcionalitását. A további együttműködési és felügyeleti funkciókkal a vállalatok a Kixie PowerCall segítségével javíthatják a kapcsolattartási folyamatokat.

Főbb jellemzők

 • Kattintás a híváshoz;
 • Hívásrögzítés;
 • Kijelző képernyő;
 • AI-alapú helyi jelenlét;
 • Egyedi hívásviszonyok;
 • Hívásmérési jelentések;
 • Élő hívás coaching;

Előnyök

 • Nagyon könnyen használható;
 • Kiváló softphone lefedettség Észak-Amerikában;
 • Könnyen integrálható más eszközökkel, mint például a HubSpottal;

Hátrányok

 • A fejlett szolgáltatások integrációt igényelnek;
 • Még mindig van néhány hibája;
 • Nincs keresés a híváselőzmények között;

Ár

Az árazási tervek havi 35 dollárnál kezdődnek három negyedévente számlázott felhasználónként.

24. PhoneBurner

24. PhoneBurner
PhoneBurner contact center irányítópult

A PhoneBurner elektromos tárcsázási rendszerével a vállalkozások hatékonyabban tudnak kapcsolatba lépni ügyfeleikkel. Bár önálló platform, a PhoneBurner más üzleti szoftverekkel való integrációt is támogat. Lehetővé teszi a felhasználók számára a platform testreszabását egészen a tárcsázó gombok megváltoztatásáig. Mivel minden a felhőben van, a vállalatok útközben is felhatalmazhatják az ügynököket.

Főbb jellemzők

 • Power tárcsázó;
 • Kimenő kapcsolattartó központ;
 • Helyi hívóazonosító;
 • Hívás utáni folyamatok automatizálása;
 • Automatikus híváskövetés;
 • Intelligens ügyfél elosztás;
 • Hívásrögzítés;
 • Valós idejű ranglisták;

Előnyök

 • Nagyszerű automatizálási funkciók;
 • Teljesen testreszabható;
 • Dedikált ügyfélszolgálat;

Hátrányok

 • Az értékesítési elemzések más szoftverekkel való integrációt igényelnek;
 • Nem tudja azonosítani a fax számokat;
 • A jelentési lehetőségek hiánya;

Ár

Az árak havonta 149 dollárról indulnak felhasználónként.

25. ChaseData CCaaS

25. ChaseData CCaaS
ChaseData CCaaS contact center irányítópult

Végül, de nem utolsósorban, van ChaseData CCaaS, amely sok vállalkozás számára népszerű választás. Ez a legmodernebb technológiákra épülő kapcsolatközpont szoftver egyenletes teljesítményt és nagyszerű felhasználói élményt kínál. A platform számos tárcsázási lehetőséget, jelentést és integrációs támogatást tartalmaz. Gyönyörű felhasználói felülettel rendelkezik, amely elősegíti a könnyű használatot.

Főbb jellemzők

 • Vegyes kapcsolattartó központ;
 • Prediktív tárcsázás;
 • Sorban álló progresszív tárcsázás;
 • Felügyelt előnézeti tárcsázás;
 • Ügynök nélküli tárcsázó;
 • Készségeken alapuló tárcsázó;
 • IVR témogatás;
 • Automatikus híváselosztás;

Előnyök

 • Felhasználóbarát felület;
 • Mély testreszabások (híváskimenetek, automatikus üdvözletek stb.);
 • Nagyon erős tárcsázó;

Hátrányok

 • A telepítés több időt vehet igénybe, mint néhány más megoldás esetén;
 • Korlátozott ügyfélszolgálati elérhetőség;
 • Ára az iparági átlag felett van;

Ár

Az árazási tervek havi 89 dollárnál kezdődnek ügynökönként.

Decisions, decisions, decisions.

Choosing the right software can be challenging. Put your mind at ease and trust LiveAgent to meet your expectations.

A top 5 kapcsolattartó központ összehasonlítva

Az előző szakaszokban már megbeszéltük az 5 legjobb kapcsolattartó központ mindegyikét. Tehát, tartsuk most röviden egy összehasonlítást, és csak azt említsük meg, hogy mi teszi egyedivé minden kapcsolatközpont szoftvert.

Contact centerCapterra ÉrtékelésWeb alapúIngyenes verzióIngyenes próbaverzióKezdő ár
LiveAgent4.7/5 (kb. 1000 vélemény alapján)IGENIGENIGEN15 USD ügynök/hó
Zendesk4.3/5 (kb. 2500 vélemény alapján)IGENIGENNEM19 USD ügynök/hó
Zoho Desk4.5/5 (kb. 1600 vélemény alapján)IGENIGENIGEN$14 ügynök/hó
Talkdesk 4.6/5 (kb. 660 vélemény alapján)IGENNEMNEM$65 ügynök/hó
GoToConnect4.5/5 (kb. 570 vélemény alapján)IGENNEMIGEN$19.95 /hó
Kelt. május 6-án

1. LiveAgent

LiveAgent irányítópult
LiveAgent contact center irányítópult

A LiveAgent azért van a lista élén, mert ez a legmegbízhatóbb és leggazdagabb contact center megoldás a piacon. Az öt top kapcsolattartó központ közül csak ez rendelkezik ügynöki interfésszel, amely elengedhetetlen azoknak a vállalatoknak, akik teljes körű ellenőrzést akarnak adni ügynökeiknek a munkájukkal kapcsolatos összes tevékenység felett. Ez a Capterra legmagasabb besorolású contact center szoftvere és lenyűgöző „89,2% valószínűséggel ajánlja” minősítéssel rendelkezik.

Ami az elismerést illeti, a LiveAgent lényegesen több díjat kapott, mint bármely más megoldás a listán. Több mint 200 funkciót kínál, így ez a legsokoldalúbb megoldás, amely kielégíti a kapcsolattartó központ igényeit, függetlenül attól, hogy mennyire specifikusak. Végül, ha figyelembe vesszük a LiveAgent árát, nehéz lesz olyan platformot találni, amely nagyobb értéket tud nyújtani, mint ők.

2. Zendesk

2. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image7.png
Zendesk contact center irányítópult

A Zendesk szintén a listánk legtetején áll. Ez egyszerűen azért van így, mert a platform elősegíti a könnyű kezelhetőséget, miközben rengeteg olyan funkciót kínál, amelyek segítik a vállalkozásokat a contact center folyamatok egyszerűsítésében. Mindazonáltal lényegesen kevesebb funkcióval rendelkezik, mint a LiveAgent, és nem támogatja a LiveAgent széles körű támogatását a VoIP és a softphone telefonok számára.

Ezenkívül kevésbé megfizethető, mint a LiveAgent, és nem telepíthető helyben. Még mindig élvonalbeli platform, és sok vállalkozás választja a használatát.

3. Zoho Desk

3. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image8 1.png
Zoho Desk contact center irányítópult

A Zoho Desk egy másik kiváló kapcsolattartó szoftver. Bár nem rendelkezik olyan sok funkcióval, mint a Zendesk és a LiveAgent, van hozzá chatbot, amelyet egyes vállalkozások értékelhetnek. Megfizethetőbb, mint a Zendesk és a LiveAgent, de utoléri a fejlettebb árazási terveket.

A LiveAgenttől eltérően asztali Mac és Windows gépeken is telepíthető, de nem támogatja a helyszíni telepítést Linux vagy Windows szervert futtató vállalkozások számára.

4. Talkdesk

4. Talkdesk - App - Uploads - 2021 - 05 - Image9.png
Talkdesk contact center irányítópult

A Capterrán a 4,6-os összesített értékelésével a Talkdesk a második legjobban értékelt contact center szoftver a piacon. Sok hasznos funkcióval rendelkezik, és ez az egyetlen a legjobb megoldások részben az automatikus tárcsázási funkciókkal.

A hátránya az, hogy nincs ingyenes próbaidőszak, és a vállalkozásoknak árajánlatot kell kérniük, hogy megtudják az árat. Inkább a középvállalkozások és a vállalkozások kapcsolatteremtési folyamatának racionalizálására összpontosít.

5. GoToConnect

5. GoToConnect - App - Uploads - 2021 - 05 - Image10.png
GoToConnect contact center irányítópult

Végül, a GoToConnect. A LiveAgenttől és a Zoho Desktől eltérően nem rendelkezik automatizált továbbítással, ami problémát jelenthet a nagyszámú napi hívást végző vállalkozások számára. Ez drágább, mint bármely más megoldás a top 5 kategóriánkban.

A platform megbízhatósága és stabilitása miatt azonban a piacon az egyik legkeresettebb contact center megoldás, 85,2%-os valószínűséggel ajánlja a Capterra.

Végszó

Amikor kapcsolattartó központot választ a vállalat számára, sok részletre kell figyelnie. Búcsúajándékként több kérdés- és válaszlehetőséget kínálunk, amelyek segítenek megalapozott döntés meghozatalában.

 • Melyik contact center megoldás megfelelő az Ön vállalkozása számára?

Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz, mert minden vállalkozás egyedi igényekkel és célokkal rendelkezik. Általában azonban törekednie kell egy olyan skálázható megoldás választására, amely funkciókban gazdag, könnyen telepíthető és használható, mint például a LiveAgent.

 • Melyek a legjobb all-in-one contact center megoldások?

A legjobb all-in-one contact center megoldások azok, amelyek lehetővé teszik a bejövő és a kimenő contact center műveleteket is. Továbbá fejlett tárcsázási és irányítási lehetőségekkel kell rendelkezniük. A legjobb all-in-one contact center megoldások közé tartozik a LiveAgent és a Five9.

 • Melyik a legjobb contact center szoftver beépített jegykezeléssel és élő csevegéssel?

A legjobb contact center beépített jegykezelési és élő csevegési lehetőségekkel a LiveAgent. A szolgáltatás teljes körű szolgáltatást nyújt, és a támogatási ügynökök több digitális csatornán is kapcsolatba léphetnek az ügyfelekkel.

 • Melyik a legjobb contact center  funkció szempontjából?

A funkciók szempontjából a legjobb contact center a LiveAgent, mivel közel 200 funkciót tartalmaz, amelyeket azonnal használhat.

 • Melyik contact center a legjobb ár-érték arányú?

Figyelembe véve, hogy a LiveAgent árazási tervek havi 15 dollárról indulnak felhasználónként havonta, a szolgáltatások sokasága és az egyszerű telepítés, a LiveAgent állandó központ a legjobb ár-érték arányt kínálja.

 • Melyik a legnépszerűbb contact center szoftver?

A legmagasabb besorolású kapcsolattartó központ a piacon a LiveAgent, a Capterra összesített értékelése 4,7.

 • Melyik a legegyszerűbben beállítható és használható kapcsolattartó központ?

Ismét, a legegyszerűbben beállítható és használható kapcsolattartó központ a LiveAgent. Beállításához és használatához kevés technikai háttér szükséges.

Still looking for the right contact center software?

Leverage the full power of LiveAgent and provide the best customer service on the market.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

FAQ

What is contact center software?

A contact center software is a solution built to help contact centers streamline all relevant processes. It can help them manage customer communications, both inbound and outbound ones. Contact center software comes with support for telephone communications and helps manage communications across a range of channels such as social media, webchat, messaging apps, and email.

What is the difference between a contact center and a call center?

A modern call center and contact center share one thing - they are both used to handle outbound and inbound calls. Unlike call centers, which are focused only on telephone communications, contact centers use VoIP and contact center software to enable consumers to reach out to businesses via their preferred channel. Digital service channels encompass everything ranging from texts to social media messaging, and they are a part of the one integrated contact center system.

What's the difference between cloud-based and on-premise contact center software?

The on-premise contact center software is installed on the company servers. It uses the internal IT and communications infrastructure. Therefore, the company is in charge of its maintenance. On the other hand, cloud-based contact center software operates on a remote server. The company doesn’t have to invest in internal infrastructure and maintenance. To use it, the company’s service and support agents need internet access and sufficient bandwidth.

What is an omnichannel contact center solution?

An omnichannel contact center solution is able to support inbound and outbound customer communication across a variety of digital communication channels. It integrates all communication channels in one system, allowing customers to choose their favorite channel or switch from one to another without disrupting the experience.

What are the benefits of using contact center software?

There are many benefits of using contact center software. First, with a powerful CRM integration, companies can use contact center software to improve customer journey management and personalize the experience for every customer. With access to internal communication tools, companies can also facilitate internal collaboration and strengthen customer service teamwork. Finally, it will improve customer satisfaction, streamline quality management, and speed up the issue resolution process.

How much does call center software cost?

The call center software cost depends on the number of available features and the number of supported agents. Every call center software provider has a unique pricing plan. The cost of using a call center solution varies between $59 and $119 per service or support agent. This price includes access to a comprehensive list of features and a solution that supports both inbound and outbound call management.

How does call center software work?

Here is how call center software works: it identifies the customer > if the customer is not in the database it automatically adds a record > it ques the call according to the agent mapping > agents take a call and immediately have access to customer record > agents either resolves the issue, invite more experienced agents, escalate the ticket, or do follow up to track the status > upon resolution the system sends an automated survey.

Why is quality assurance important for contact center solutions?

Quality assurance should be one of the main pillars of any contact center solution or strategy. The consistency of services and support provided by a team can vary. Quality assurance is a strategy that enables businesses to provide dependable service and support to customers consistently. On the other hand, quality assurance for contact center solutions increases team efficiency and reduces the time agents spend in idle mode.

What equipment is needed for a contact center?

Given that the modern contact center solutions are predominantly cloud-based, the equipment requirements are very low. The basic requirements encompass a computer that meets the contact center solution’s system requirements, a stable internet connection, and a headset. A browser-based contact center doesn’t even require a VoIP connection or telephone line. It reduces infrastructure expenses while improving efficiency and productivity.

Do contact centers use VoIP?

Modern contact center solutions enable businesses to leverage multiple digital service channels. VoIP has become the standard in the industry. It allows companies to make phone calls over the internet, which makes contacting significantly easier. The most common method contact center solutions enable VoIP communication is through a softphone - a specialized software solution that acts like a regular phone.

What is the best contact center software?

The best contact center software is the one that reflects your unique business goals. Given the number of available features, automation capabilities, support for multiple communication channels, and affordability, LiveAgent is the best contact center software.

Weboldalunk sütiket használ. A folytatással feltételezzük, hogy engedélyezi a sütik telepítését, ahogy azt a weboldalunk részletezi adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek.